PDA

View Full Version : Getting irritated!


ShirtNinja
26th April 2003, 06:23
I can't figure out what the problem is. I re-installed everything, so it's all defaulted, set up my passwords and all I needed to connect my source to my server, but in my log, I get this:

<02/18/03@23:05:37> [SHOUTcast] DNAS/win32 v1.9.2 (Nov 25 2002) starting up...
<02/18/03@23:05:37> [main] loaded config from C:\Program Files\SHOUTcast\sc_serv.ini
<02/18/03@23:05:37> [main] initializing (usermax:72 portbase:8000)...
<02/18/03@23:05:37> [main] No ban file found (sc_serv.ban)
<02/18/03@23:05:37> [main] No rip file found (sc_serv.rip)
<02/18/03@23:05:37> [main] opening source socket
<02/18/03@23:05:37> [main] source thread starting
<02/18/03@23:05:37> [main] opening client socket
<02/18/03@23:05:37> [source] listening for connection on port 8001
<02/18/03@23:05:37> [main] Client Stream thread [0] starting
<02/18/03@23:05:37> [main] client main thread starting
<02/18/03@23:07:27> [source] connected from 24.185.149.175
<02/18/03@23:07:28> [source] icy-name:Ninja Radio ; icy-genre:
<02/18/03@23:07:28> [source] icy-pub:1 ; icy-br:24 ; icy-url:
<02/18/03@23:07:28> [source] icy-irc: ; icy-icq:0 ; icy-aim:Shirt Ninja XP
<02/18/03@23:07:29> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (HTTP/1.1 400 Bad Request)
<02/18/03@23:07:30> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (HTTP/1.1 400 Bad Request)
<02/18/03@23:07:31> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (HTTP/1.1 400 Bad Request)
<02/18/03@23:07:32> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (HTTP/1.1 400 Bad Request)
<02/18/03@23:07:33> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (HTTP/1.1 400 Bad Request)
<02/18/03@23:07:35> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (HTTP/1.1 400 Bad Request)
<02/18/03@23:07:36> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (HTTP/1.1 400 Bad Request)
<02/18/03@23:07:37> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (HTTP/1.1 400 Bad Request)
<02/18/03@23:07:38> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (HTTP/1.1 400 Bad Request)
<02/18/03@23:07:40> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (HTTP/1.1 400 Bad Request)

What am I doing wrong? Please help, thanks.

Jay
26th April 2003, 06:25
remove the spaces from your aim name

ShirtNinja
26th April 2003, 15:42
Eh...I feel stupid. But, thanks for helping, it worked!:)