PDA

View Full Version : Router


Gohan
28th April 2003, 16:07
Hi,
i've a question.
Can i stream a server if i have a router???
Pleaser answer fast!!!!

THX Gohan;)

Gohan
28th April 2003, 16:21
Could nobody give me a answer????:eek:

ecfmradio
28th April 2003, 16:38
Originally posted by Gohan
Hi,
i've a question.
Can i stream a server if i have a router???
Pleaser answer fast!!!!

THX Gohan;)

Short answer...yes.....uhm...the internet itself has one or two routers in use :)

FesterHead
28th April 2003, 17:48
Yes.

Two (or less) easy steps.
1. If you have a firewall, open the necessary port(s).
2. Configure your router to forward the necessary port(s) to the DNAS.

Check out the Sticky post titled:
SHOUTcast: Important Info & Answers to FAQs. READ ME!

Scroll down a bit and look for the section titled:
Routers, Firewalls, and Networks. Oh My!