PDA

View Full Version : every time i do intro file it still says disabled


dj_Snoop
8th May 2003, 04:05
Help why does it say Intro file is disabled
Backup file is disabled i tried everything to get it going but it wont:down:

Tom
8th May 2003, 04:09
Make sure you remove the ; from that line and restart the DNAS after changing sc_serv.ini/sc_serv.conf

Tom

dj_Snoop
8th May 2003, 04:24
wkd, it works thx!

dj_Snoop
8th May 2003, 04:27
lol now it wont connect to my stream :\

Tom
8th May 2003, 17:52
Read the comments for that section in sc_serv.ini/sc_serv.conf. The intro must be the same number of channels and sample frequency as the stream.

Tom