PDA

View Full Version : Does everyone have broadband?


PsychoSoldier
9th May 2003, 23:43
This is to anyone who's station capacity is more then 100+ ppl... I'm just wondering if its possible to get 100+ listeners with my station if I have a host... With dial-up.

Sawg
9th May 2003, 23:47
No. If you have dial-up you are lucky if you can get 1. The 100+ streams are mostly professionally hosted.

matt2kjones
10th May 2003, 13:06
ROFLMAO

think about it this way

say you streaming at 32k a sec

1 user will use 32k of ur bandwidth
2 users will use 64k of ur bandwidth
3 users will use 96k of ur bandwidth

etc etc

rgATL
11th May 2003, 05:05
I think we may have missed what PsychoSoldier was saying...

I'm just wondering if its possible to get 100+ listeners with my station if I have a host... With dial-up.
PsychoSoldier: If your dialup can stream ONE connection (say at 24kbps) to a remote host, then yes, you can have as many listeners as your remote host can support.

hope that helps,
rg.