PDA

View Full Version : yo can anyone help please


NoRulesForNow
13th May 2003, 01:53
i know this was mentioned but i cant find so if uc an plz help thanks



yp.shoutcast.com gave error it wont add my station to shoutcast list

civperc
13th May 2003, 02:00
do you have your yellowpages info fields completed?

NoRulesForNow
13th May 2003, 02:08
yea.....everythin is completed

NoRulesForNow
13th May 2003, 02:14
[yp_add] yp.shoutcast.com gave error (HTTP/1.1 400 Bad Request)

NoRulesForNow
13th May 2003, 02:46
ok i think i found out from search....AIM orICQ or IRC entry cant have any spaces

FesterHead
13th May 2003, 02:56
Indeed.