Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 44
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: MattSpew
Forum: Winamp Technical Support 17th December 2007, 02:44
Replies: 6
Views: 3,432
Posted By MattSpew
Update... My ISP has fixed most of the...

Update...

My ISP has fixed most of the problem with the streams. I can confirm it WAS their proxy server.

Anyone else with a similar problem, it can be fixed, and easily if you contact your...
Forum: Winamp Technical Support 7th December 2007, 04:27
Replies: 6
Views: 3,432
Posted By MattSpew
I very quickly informed TPG of the other...

I very quickly informed TPG of the other thousands of stream from AOL... Still waiting on a reply.

Whatever they mean by "unfiltered", I can't see why they can't just do it for "*.stream.aol.com".
Forum: Winamp Technical Support 7th December 2007, 03:08
Replies: 6
Views: 3,432
Posted By MattSpew
This is a stream that doesn't play correctly ...

This is a stream that doesn't play correctly
C:\Documents and Settings\Matt>tracert scfire-nyk-aa02.stream.aol.com

Tracing route to scfire-nyk-aa02.stream.aol.com [149.174.135.200]
over a...
Forum: Winamp Technical Support 7th December 2007, 01:30
Replies: 6
Views: 3,432
Posted By MattSpew
Thanks for the Aussie reply. In a previous...

Thanks for the Aussie reply.

In a previous post I have confirmed it's not my router or firewall(borrowed modems of different types and brands). Also I don't run a proxy. However my ISP does.

I...
Forum: Winamp Technical Support 6th December 2007, 22:26
Replies: 6
Views: 3,432
Posted By MattSpew
Winamp/Shoutcast Port80 problem?

I've got someone on the TPG(My ISP) proxy helping me with my questions about port 80 shoutcast streams.

After posting my problem in the following two forums, I and other came to the conclusion...
Forum: Winamp Discussion 25th October 2007, 02:16
Replies: 2
Views: 1,461
Posted By MattSpew
You can pay even less if you know where to look. ...

You can pay even less if you know where to look.
Or so I've heard.
Forum: Winamp Discussion 25th October 2007, 02:11
Replies: 61
Views: 17,377
Posted By MattSpew
It's growing on me.. BUT... I think that...

It's growing on me.. BUT...

I think that area next to the 'player' is dead space.
It's too small for a vis. Most seems to be off screen.
I don't care about album art.
I don't use the software...
Forum: Winamp Discussion 24th October 2007, 01:51
Replies: 61
Views: 17,377
Posted By MattSpew
Really, I'd say the opposite is the most common...

Really, I'd say the opposite is the most common layout I've seen. Check my screen dump in the first post. That's how I've always used Winamp and I've never seen anyone do anything different, with...
Forum: Winamp Bug Reports 23rd October 2007, 03:54
Replies: 4
Views: 4,261
Posted By MattSpew
Still no every helpful... Not everyone would...

Still no every helpful... Not everyone would think that it's a Logitech issues when Winamp is the only program they have changed.


For those with similar problems. Download the "SetPoint 3.3...
Forum: Winamp Bug Reports 23rd October 2007, 01:54
Replies: 4
Views: 4,261
Posted By MattSpew
Wow, you're helpful...... ...

Wow, you're helpful......


http://www.logitech.com/index.cfm/433/162&cl=au,en?softwareid=3474&osid=
Forum: Winamp Bug Reports 23rd October 2007, 01:10
Replies: 4
Views: 4,261
Posted By MattSpew
Media Screen Blank - Logitech MX5000 (Keyboard)

Winamp 5.5 (build Oct 10th 2007) Bento Big

Clean install.
Language Pack: None (default English US)
Skin: Bento, Bento Large, Modern
Plug-ins: Default, none

OS: Win XP Pro SP2 (Last updated...
Forum: Winamp Discussion 23rd October 2007, 00:54
Replies: 61
Views: 17,377
Posted By MattSpew
Bento Classified isn't for me.... :-( ...

Bento Classified isn't for me.... :-(

Bento(normal) is growing on me. However I have to admit, Winamp spends most of it's time in the system tray and controlled via keyboard media keys.
Forum: Winamp Bug Reports 23rd October 2007, 00:49
Replies: 5
Views: 3,781
Posted By MattSpew
Same problem here. Glad it's known.

Same problem here. Glad it's known.
Forum: Winamp Discussion 21st October 2007, 04:00
Replies: 61
Views: 17,377
Posted By MattSpew
Good to see this thread didn't die in two mins. ...

Good to see this thread didn't die in two mins.

I don't care if it's docked or SUI. What about an SUI which can be moved around internally. Still a single window, still able to put stuff were you...
Forum: Winamp Discussion 18th October 2007, 09:25
Replies: 61
Views: 17,377
Posted By MattSpew
Sure you can make the 'playlist' bigger. But...

Sure you can make the 'playlist' bigger. But guess what, then the 'media library' is too small..

You also right about not having to use the skin. I'm not. But it would be nice to classic layout...
Forum: Winamp Discussion 18th October 2007, 05:12
Replies: 61
Views: 17,377
Posted By MattSpew
5.5 is great, pitty about the skin.

Looks great, but what's the point if it doesn't functions.. The new 'playlist' area is too small..

You really can't beat the attached layout... I hope to see a Bento skin in the classic layout.
...
Forum: Winamp Technical Support 31st May 2007, 01:35
Replies: 16
Views: 6,221
Posted By MattSpew
Well, tell what the problem is and I'll start...

Well, tell what the problem is and I'll start hassling them.

The power of one... Woo...
Forum: Winamp Technical Support 30th May 2007, 15:00
Replies: 16
Views: 6,221
Posted By MattSpew
Problem partly fixed.

I fixed the problem thanks to some advice from fellow TPG users.

http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=751544&p=-1#bottom

This only removes the sounds problems. It doesn't fix the...
Forum: Winamp Technical Support 30th May 2007, 03:54
Replies: 16
Views: 6,221
Posted By MattSpew
Yeah, another post... I've been trying...

Yeah, another post...

I've been trying different random proxy servers...
I've got all streams working via US porxy.

It has to be my ISPs proxy server...
Forum: Winamp Technical Support 30th May 2007, 03:37
Replies: 16
Views: 6,221
Posted By MattSpew
Something new happening.. I sent Winamp via a...

Something new happening.. I sent Winamp via a free anonymous. The first one listed for Australia. http://www.publicproxyservers.com/page1.html

This stopped even the none-AOL streams from playing...
Forum: Winamp Technical Support 30th May 2007, 03:33
Replies: 16
Views: 6,221
Posted By MattSpew
Now running v5.35.. Same problem... None AOL...

Now running v5.35.. Same problem...
None AOL streams play fine.. All streams that load from an AOL address fail to play correctly.
Forum: Winamp Technical Support 30th May 2007, 03:15
Replies: 16
Views: 6,221
Posted By MattSpew
I've reset my modem to factory defaults and set...

I've reset my modem to factory defaults and set it up again.
Still having the same Shoutcast issue..

This really really really suck. I used to listen to Shoutcast stations all the time.

I'm...
Forum: Winamp Technical Support 25th April 2007, 05:28
Replies: 16
Views: 6,221
Posted By MattSpew
I'm on a private ADSL connection. TPG Australia. ...

I'm on a private ADSL connection. TPG Australia.
As far as I know I've never used any kind TCP optimiser.

Adding Winamp folder to AV exclusion list didn't work.. :(

I have been getting a few...
Forum: Winamp Technical Support 24th April 2007, 02:38
Replies: 16
Views: 6,221
Posted By MattSpew
Upgraded to 5.34 today. Clean install. I even...

Upgraded to 5.34 today. Clean install.
I even put my desktop on a DMZ.

Still same error with streams.

Seems to be only redirected streams.
Forum: Winamp Technical Support 23rd April 2007, 13:34
Replies: 16
Views: 6,221
Posted By MattSpew
Hijack log below.. It's clean. No plugins.....

Hijack log below.. It's clean.

No plugins.. I've done nothing since the clean install yesterday.

It seems to happen on any port. Same 128kb stream as before no longer working.
Also, AAC+ 128kb...
Showing results 1 to 25 of 44

 
Forum Jump