Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 17 of 17
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: soddit112
Forum: Winamp Development 2nd February 2010, 23:41
Replies: 55
Views: 40,205
Posted By soddit112
working well here on my X-Fi XtremeGamer (if that...

working well here on my X-Fi XtremeGamer (if that makes any difference with software renderers?). for some reason, it always uses 32-bit output, according to the about window, which i find odd since...
Forum: Winamp Discussion 4th January 2010, 23:26
Replies: 930
Views: 323,392
Posted By soddit112
pin the new icon and delete the old one

pin the new icon and delete the old one
Forum: Winamp Discussion 17th December 2009, 20:11
Replies: 930
Views: 323,392
Posted By soddit112
Re: Bug while attaching Winamp in Taskbar

i got this issue too, fixed it by deleting the pinned shortcut and pinning the one that appears, weird fix but it worked for me
Forum: Winamp Technical Support 21st May 2009, 18:34
Replies: 1
Views: 1,981
Posted By soddit112
argh, never mind, i found it >.< options >...

argh, never mind, i found it >.<

options > notifications > untick "show now playing on click"

if only id found that 5 minutes earlier :cry:

:EDIT: oh no, wait a minute, it still opens...
Forum: Winamp Technical Support 21st May 2009, 18:22
Replies: 1
Views: 1,981
Posted By soddit112
winamp 'now playing' toast question

hi guys

i have a question about the now playing toast (the little thingy in the bottom right hand corner of the screen that pops up and tells you what song is playing when winamp is shut).i find...
Forum: Winamp Discussion 28th November 2008, 20:08
Replies: 212
Views: 96,855
Posted By soddit112
>.< shows what i know about C++, or anything ...

>.< shows what i know about C++, or anything

thanks for the answer, and sorry for the stupid question :igor:
Forum: Winamp Discussion 25th November 2008, 11:24
Replies: 212
Views: 96,855
Posted By soddit112
ive found an annoying glitch when compiling in...

ive found an annoying glitch when compiling in 64bit vista: out_openal.dll goes to "program files\winamp" when winamp installs itself in "program files (x86)\winamp".

not a major problem, but...
Forum: Winamp Discussion 6th October 2008, 20:04
Replies: 212
Views: 96,855
Posted By soddit112
i was speaking hypothetically, but big thanks for...

i was speaking hypothetically, but big thanks for that link!!



would adding an LFE channel to the plugin make bass sound any better? identifying it earlier and mixing it using openal instead...
Forum: Winamp Discussion 6th October 2008, 19:06
Replies: 212
Views: 96,855
Posted By soddit112
from a positioning perspective, its not that...

from a positioning perspective, its not that important, its output can easily be emulated through the two front speakers.

but of course, if your speaker system has an immensely powerful centre...
Forum: Winamp Discussion 6th October 2008, 18:31
Replies: 212
Views: 96,855
Posted By soddit112
thats all it does so far, but the other two...

thats all it does so far, but the other two channels arent that important, or as noticeable as 4.0, most sound card/ speaker systems can pull out bass on their own, and the centre channel is pretty...
Forum: Winamp Discussion 6th October 2008, 14:16
Replies: 212
Views: 96,855
Posted By soddit112
have you turned on stereo expansion? make...

have you turned on stereo expansion?

make sure your running one of the new version 8 betas, previous versions dont have it
Forum: Winamp Technical Support 11th September 2008, 19:42
Replies: 1
Views: 911
Posted By soddit112
ive managed to get round this by transcoding to...

ive managed to get round this by transcoding to WAV, then to 160kbps WMA, so atleast im happy now. but this should probably go on the fix list for this plugin, strangely enough, the 24bit WAVs worked...
Forum: Winamp Technical Support 10th September 2008, 17:31
Replies: 1
Views: 911
Posted By soddit112
problem transcoding to the same format

hi all, this is probably in the wrong forum, but i dont post here too often, so bear with me!

im having some fun trying to transcode files onto my MP3 player @ 160kbps WMA, specifically from...
Forum: Winamp Discussion 11th July 2008, 11:46
Replies: 212
Views: 96,855
Posted By soddit112
i think ive found something with the stereo...

i think ive found something with the stereo expansion. after checking the expansion, playing a 6 channel track deactivates it, as it should. however, it doesnt re-activate after the track is over,...
Forum: Winamp Discussion 10th July 2008, 17:44
Replies: 212
Views: 96,855
Posted By soddit112
cheers, yeh its still not working :S funny...

cheers, yeh its still not working :S

funny thing is, its still throwing up the same errors, and seems to have found some new ones aswell

1>c:\program...
Forum: Winamp Discussion 10th July 2008, 15:31
Replies: 212
Views: 96,855
Posted By soddit112
thanks for the reply, but its still failing with...

thanks for the reply, but its still failing with the same errors. the "include" folder wasnt in the SDK when i checked earlier, but it is definitely there now. would it help if i restarted my pc at...
Forum: Winamp Discussion 10th July 2008, 14:53
Replies: 212
Views: 96,855
Posted By soddit112
afternoon all im having an issue compiling...

afternoon all

im having an issue compiling 0.8.0 beta 4, ive dled it from SVN using tortoiseSVN and tried to compile the ".vcproj" files, none of which work. it throws up an error saying that...
Showing results 1 to 17 of 17

 
Forum Jump