Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Agent_24
Forum: Winamp Bug Reports 14th September 2009, 04:40
Replies: 137
Views: 71,686
Posted By Agent_24
I've noticed this problem on various PCs and...

I've noticed this problem on various PCs and versions of Winamp (my friend actually originally pointed it out)

When you want to add a file to your playlist, and you select the default filetype...
Forum: Modern Skins 3rd May 2008, 11:01
Replies: 3
Views: 4,148
Posted By Agent_24
Thanks, it seems as if it was Vista's fault...

Thanks, it seems as if it was Vista's fault indeed...

Now I got another problem, while 'cPro - Fusion Amp' 'cPro - Bento' and 'Vision by Skin Consortium' all work fine, 'cPro - City Night doesn't...
Forum: Modern Skins 3rd May 2008, 01:54
Replies: 3
Views: 4,148
Posted By Agent_24
cpro - City Night skin doesn't work

I have installed cPro v1.02 and then downloaded the cPro city night skin here: http://www.winamp.com/skins/details/195769

But when it installs, I just get given the winamp classic skin.

And if...
Forum: Winamp Discussion 27th October 2007, 00:01
Replies: 2
Views: 1,739
Posted By Agent_24
Looks like this post was rather pointless, I also...

Looks like this post was rather pointless, I also found color editor 2.1.1 which got my custom presets back as well...
Forum: Winamp Discussion 26th October 2007, 23:56
Replies: 2
Views: 1,739
Posted By Agent_24
Winamp 5.5 Installer is ANNOYING

Installed 5.5 in both my computers, both times it reset my desktop icons as if I had selected "auto arrange"

This quite pissed me off, then I discovered it had nuked my custom colors I had made...
Forum: Winamp Technical Support 18th April 2006, 01:16
Replies: 7
Views: 33,474
Posted By Agent_24
I'm not using any 3rd party plugins, but I did...

I'm not using any 3rd party plugins, but I did try deleting that file and have yet to see a problem.

I will reply again if the problem happens again
Forum: Winamp Technical Support 17th April 2006, 03:44
Replies: 7
Views: 33,474
Posted By Agent_24
Script Failure. Press left mouse button to continue

I have been getting This error (http://imagef1.net.nz/files/Error.bmp) , and I believe it has something to do with winamp.

Can anyone help?
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump