Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: RoBsTaMaCk
Forum: Winamp Bug Reports 4th September 2009, 02:32
Replies: 137
Views: 71,686
Posted By RoBsTaMaCk
Using: - 2.4 Ghz Core 2 Quad - Windows 7 x64...

Using:
- 2.4 Ghz Core 2 Quad
- Windows 7 x64 (RTM release from the developer network)
- Soundblaster X-Fi Fatal1ty
- Winamp 5.56


I did a fresh install of Winamp 5.56 on the latest (and...
Forum: The Bitchlist 8th September 2002, 19:02
Replies: 90
Views: 12,048
Posted By RoBsTaMaCk
I attended a Catholic school my entire life, and...

I attended a Catholic school my entire life, and that could be the very reason that my beliefs are so weak. Many people have told me that just because I don't like the Catholic religion doesn't mean...
Forum: Winamp3 Technical Support 8th September 2002, 18:37
Replies: 0
Views: 442
Posted By RoBsTaMaCk
Playlist View Option

In the Winamp2 options, under the MP3 decoder plugin, there was an option to change the view of the file under the playlist. You could set specific parts of the ID3 tag to display and format the...
Forum: Winamp Technical Support 26th April 2002, 17:56
Replies: 2
Views: 1,104
Posted By RoBsTaMaCk
Update: Ironically, The Beta of Winamp3...

Update:

Ironically, The Beta of Winamp3 works, but I'd still like to solve the problem with Winamp2
Forum: Winamp Technical Support 26th April 2002, 17:46
Replies: 2
Views: 1,104
Posted By RoBsTaMaCk
Absolutely NO SOUND IN XP

Current System Config:
Pentium 4 1.5ghz
128 megs RDRAM
Visiontek Geforce3 Ti200
Diamon Monster mx300 (a3d vortex)
OS: WinXP

I just got XP installed two days ago, but I can't seem to find a...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump