Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Kanoye
Forum: Winamp Technical Support 9th September 2011, 15:21
Replies: 4
Views: 8,521
Posted By Kanoye
Try renaming the file without the underscores...

Try renaming the file without the underscores (_)...
Forum: Winamp Bug Reports 4th March 2011, 17:48
Replies: 98
Views: 36,184
Posted By Kanoye
I agree with DrO. I'm positive the coders are on...

I agree with DrO. I'm positive the coders are on the case and will sort it all out. We just need to be patient. Winamp still rocks!
Forum: Winamp Bug Reports 2nd March 2011, 14:03
Replies: 98
Views: 36,184
Posted By Kanoye
Perhaps. I'm sure the Winamp coders are...

Perhaps. I'm sure the Winamp coders are listening! In the meantime, Winamp still rocks even though on an earlier version! ;-)
Forum: Winamp Bug Reports 26th February 2011, 21:15
Replies: 98
Views: 36,184
Posted By Kanoye
Well, RichSNJ, I'm glad your problem was solved....

Well, RichSNJ, I'm glad your problem was solved. However at my end, it has nothing to do with transcoding or otherwise. Reverted to earlier version of Winamp (prior to 5.601) and everything works...
Forum: Winamp Technical Support 16th February 2011, 18:05
Replies: 1
Views: 1,892
Posted By Kanoye
You might want to check out this thread ...

You might want to check out this thread
http://forums.winamp.com/showthread.php?p=2747406#post2747406
Forum: Winamp Bug Reports 16th February 2011, 18:04
Replies: 98
Views: 36,184
Posted By Kanoye
Well, I thought it was working fine - but now...

Well, I thought it was working fine - but now I've once again reverted to version 5.58 as Winamp messes up the playlists on my iPod (choosing one song on the playlist plays another!??!) and Winamp...
Forum: Winamp Bug Reports 3rd February 2011, 16:19
Replies: 98
Views: 36,184
Posted By Kanoye
To DJ Egg: Seems to work perfectly!!! I...

To DJ Egg: Seems to work perfectly!!! I re-installed version 5.601, applied the pmp ipod update you enclosed in your message, played a song, ejected my iPod and it worked!

Thanks!! Keep up the...
Forum: Winamp Bug Reports 22nd January 2011, 12:55
Replies: 98
Views: 36,184
Posted By Kanoye
To jbon23: Yes, with version 5.6 and up, Winamp...

To jbon23: Yes, with version 5.6 and up, Winamp syncs the iPod even though the settings are otherwise. That seems to be the core of the problem, in fact. Winamp IS writing to the database when it...
Forum: Winamp Bug Reports 18th January 2011, 18:51
Replies: 98
Views: 36,184
Posted By Kanoye
To misterreed: Just so you know, you can close...

To misterreed: Just so you know, you can close Winamp and eject your iPod through your Windows Explorer if you wish, just so long as you eject it properly (as recommended). The problem, in fact, only...
Forum: Winamp Bug Reports 11th January 2011, 12:33
Replies: 98
Views: 36,184
Posted By Kanoye
To Sinatra, no I did not make it work. I got my...

To Sinatra, no I did not make it work. I got my iPod Nano 8G a few years ago. I always used it with Winamp (been a Winamp user forever). Only since update 5.6 I've been experiencing problems. I tried...
Forum: Winamp Bug Reports 10th January 2011, 20:41
Replies: 98
Views: 36,184
Posted By Kanoye
After several attempts, carefully following all...

After several attempts, carefully following all the instructions above, I had to completely uninstall Winamp and reinstall a previous version (now using 5.58) to use with my iPod Nano 8G. I have...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump