Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: KnottyEmily
Forum: Winamp Technical Support 3rd December 2007, 05:12
Replies: 95
Views: 57,424
Posted By KnottyEmily
I'm having similar problems, the Playlist...

I'm having similar problems, the Playlist Generator fails to initialize when I scanning my library. My music is on a different hard drive to Winamp, there's less than 3,000 files. There are...
Forum: Winamp Technical Support 11th November 2007, 03:05
Replies: 9
Views: 4,054
Posted By KnottyEmily
Turns out it's the TomSteady plugin, so I guess...

Turns out it's the TomSteady plugin, so I guess I'll have to find a new volume leveling plugin
Forum: Winamp Technical Support 11th November 2007, 02:42
Replies: 9
Views: 4,054
Posted By KnottyEmily
That seems to have fixed it. I have a feeling it...

That seems to have fixed it. I have a feeling it might have been the Google Desktop plugin, so I'm going to put the audio filter back on and see what happens
Forum: Winamp Technical Support 7th November 2007, 19:09
Replies: 9
Views: 4,054
Posted By KnottyEmily
I don't get any error messages, apart from...

I don't get any error messages, apart from "winamp has performed an illegal operation and has been forced to exit" or whatever the message is...the generic program crash message.
Forum: Winamp Technical Support 7th November 2007, 08:09
Replies: 9
Views: 4,054
Posted By KnottyEmily
Ok, here goes -PC or Motherboard make/model...

Ok, here goes

-PC or Motherboard make/model = Gigabyte K8 Triton (GA-K8U
-CPU & RAM = 1gb RAM, 1.81GHz AMD Sempron
-Sound card or chip = Realtek AC'97 Audio
-Videocard - Radeon 9800 Pro...
Forum: Winamp Technical Support 7th November 2007, 07:29
Replies: 9
Views: 4,054
Posted By KnottyEmily
Can anyone help? Winamp has crashed 4 times in...

Can anyone help? Winamp has crashed 4 times in the past hour :(
Forum: Winamp Technical Support 5th November 2007, 10:58
Replies: 9
Views: 4,054
Posted By KnottyEmily
Unstable Winamp

I've been having some stability issues with various versions of winamp. I started with 5.33, then upgraded to 5.35, and then to 5.5 just yesterday, and I'm having the same issue.

It opens and runs...
Forum: Shoutcast Technical Support 8th June 2006, 10:13
Replies: 1
Views: 869
Posted By KnottyEmily
Everything seems fine, but it isn't

so i set up the DNAS and DSP according to the instructions posted here, i checked that the port is open, and the GUI looks like others that have been posted. But when i got a friend to test the...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump