Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: dispatch00
Forum: Shoutcast Technical Support 8th August 2013, 21:56
Replies: 5
Views: 9,489
Posted By dispatch00
DrO, My gut tells me it was simply the...

DrO,

My gut tells me it was simply the reinstall that fixed it. When I get a chance over the next day or two I'll uninstall 5.55 and reinstall 5.65. If the problem reoccurs, I'll get you that...
Forum: Shoutcast Technical Support 8th August 2013, 20:46
Replies: 5
Views: 9,489
Posted By dispatch00
Rolling back to 5.55 seemed to fix the problem. ...

Rolling back to 5.55 seemed to fix the problem. Now as to whether it was simply the reinstall or the older version that fixed it we'll never know! :) :) Good enough. Thanks again for your help.
Forum: Shoutcast Technical Support 8th August 2013, 20:29
Replies: 5
Views: 9,489
Posted By dispatch00
Hey thanks for the reply! Server Winamp...

Hey thanks for the reply!

Server Winamp version is 5.65 as reported.

On all songs, the Alt-3 dialog reports the correct metadata. I checked both tracks that were listed in the song history and...
Forum: Shoutcast Technical Support 8th August 2013, 18:01
Replies: 5
Views: 9,489
Posted By dispatch00
No "current song" metadata

Hi guys, I searched but could only find posts several years old referencing v1 servers.


SUMMARY
I have a Shoutcast v2 server running with WinAmp 5 > DSP. It's public, listed in yp2, and is...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump