Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 27
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: TerraEpon
Forum: Winamp Discussion 23rd March 2013, 06:15
Replies: 520
Views: 663,380
Posted By TerraEpon
Well it could be because I had to do all that...

Well it could be because I had to do all that reinstalling and so on, but even with small titles it still does it.'

Thankfully, removing that plugin does indeed fix it. I can't use it anyway given...
Forum: Winamp Discussion 22nd March 2013, 23:51
Replies: 520
Views: 663,380
Posted By TerraEpon
I guess this is the place to post this... ...

I guess this is the place to post this...

While I've been having other issues (as mentioned in my tech support thread) though they are fixed, I through it ended up using the beta. Now that I'm...
Forum: Winamp Technical Support 22nd March 2013, 16:02
Replies: 8
Views: 2,660
Posted By TerraEpon
Well after some testing the issue seems to be in...

Well after some testing the issue seems to be in the "Media Library Database / Settting" somewhere, or possible the "Visualization Presets / Settings", neither of which I believe is a big deal as I...
Forum: Winamp Technical Support 22nd March 2013, 15:15
Replies: 8
Views: 2,660
Posted By TerraEpon
Yeah the plugin is there, but as I said, it's not...

Yeah the plugin is there, but as I said, it's not doing anything. I see no report.zip or the crash files.
I turned silent mode off and still nothing.

I guess I'm going to have to try the clean...
Forum: Winamp Technical Support 22nd March 2013, 14:15
Replies: 8
Views: 2,660
Posted By TerraEpon
Ok, let's see... Yes, I "migrated over" to...

Ok, let's see...
Yes, I "migrated over" to Windows 7 when I got this computer, almost four years ago at this point.
Killing "allow 24bit" doesn't do a thing. Of course I've always had it on.

No,...
Forum: Winamp Technical Support 21st March 2013, 23:51
Replies: 8
Views: 2,660
Posted By TerraEpon
Well the VGM ones have been there a long time,...

Well the VGM ones have been there a long time, except for one.

I tried the beta, that doesn't help -- not even running in safe mode. I have to assume it's something on my computer but I can't...
Forum: Winamp Technical Support 21st March 2013, 21:46
Replies: 8
Views: 2,660
Posted By TerraEpon
Winamp hanging whenever i play anything

So sometime this morning Winamp seemed to just suddenly decided to stop working right.
What happens is that if I play a file, it'll play and show the animation (mini-equalizer thingy) but the timer...
Forum: Winamp Discussion 25th July 2010, 16:23
Replies: 52
Views: 78,616
Posted By TerraEpon
I just have to say, this playlist tool is perfect...

I just have to say, this playlist tool is perfect for my needs since Winamp doesn't want to recognize my iAudio 7 any more. This is better anyway as you can see the size it'll take up.
And it works...
Forum: Winamp Bug Reports 3rd April 2009, 22:21
Replies: 1
Views: 1,130
Posted By TerraEpon
With further testing, it's actually opening...

With further testing, it's actually opening Winamp in general that's causing the problem. Again, not sure if it started with the release of 5.551 or not, but it's pretty recent.
Forum: Winamp Technical Support 1st April 2009, 16:56
Replies: 2
Views: 1,172
Posted By TerraEpon
It doesn't hang per se, it just loads them one by...

It doesn't hang per se, it just loads them one by one instead of at once like it normally does. Normally it might take a few seconds, or even longer with a lot of files, but with FLAC files (again,...
Forum: Winamp Technical Support 1st April 2009, 02:03
Replies: 2
Views: 1,172
Posted By TerraEpon
Enqueueing FLACs -- loads them one at a time

This has been happening for quite a while, but I never thought to post on the forum about it. Basically, when I enqueue (using Explorer's right click command -- or use the 'play in Winamp' right...
Forum: Winamp Bug Reports 1st April 2009, 01:59
Replies: 1
Views: 1,130
Posted By TerraEpon
Enqueue causes explorer to jump to top of DIR

I'm not positive it this started with the most recent update, or even later than that, but when I select a bunch of files and enqueue them, Windows Explorer will de-select them, and just back to the...
Forum: Winamp Bug Reports 2nd April 2008, 01:31
Replies: 8
Views: 4,104
Posted By TerraEpon
Great :) -Joshua

Great :)

-Joshua
Forum: Winamp Bug Reports 30th March 2008, 04:34
Replies: 8
Views: 4,104
Posted By TerraEpon
Ah, so it was the resizing that was doing it. Odd...

Ah, so it was the resizing that was doing it. Odd little work around, and I'll have to deal or switch to modern...I hope there's a fix soon though./

-Joshua
Forum: Winamp Bug Reports 29th March 2008, 21:02
Replies: 8
Views: 4,104
Posted By TerraEpon
Ah, checking it seems to only happen with classic...

Ah, checking it seems to only happen with classic skin, both the default and my normal custom one.

-Joshua
Forum: Winamp Bug Reports 29th March 2008, 20:01
Replies: 8
Views: 4,104
Posted By TerraEpon
Playlist issue - no "total selection length" any more...

Since I just noticed it today, I assume it's related to the 5.53 update. I looked and didn't see anyone mention it...

It used to be that in a playlist, selecting a bunch of files would show the...
Forum: Winamp Technical Support 28th December 2007, 04:31
Replies: 8
Views: 2,407
Posted By TerraEpon
...actually it seems to not make a difference,...

...actually it seems to not make a difference, either in the file naming or in if certain tracks can be both on there at the same time :-(

Sigh.
Forum: Winamp Technical Support 28th December 2007, 01:41
Replies: 8
Views: 2,407
Posted By TerraEpon
THAT is what I was looking for. Thank you/.

THAT is what I was looking for. Thank you/.
Forum: Winamp Technical Support 27th December 2007, 22:02
Replies: 8
Views: 2,407
Posted By TerraEpon
No, it's not the Zen, as it was happening when I...

No, it's not the Zen, as it was happening when I was using an iPod Shuffle as well (and was less of an issue there, as that has no screen). It's all 'one' issue, and ultimately it creates a problem...
Forum: Winamp Technical Support 27th December 2007, 16:33
Replies: 8
Views: 2,407
Posted By TerraEpon
I guess noone else even really cared, but the...

I guess noone else even really cared, but the problem is worse than I thought. To summerize above, basically when moving an untagged file to a portable (or the media library), Winamp makes a 'guess'...
Forum: Winamp Technical Support 22nd December 2007, 22:46
Replies: 8
Views: 2,407
Posted By TerraEpon
Hyphen Issue with Portables (and media library, really)

All right, let's see how to explain this.

Based on a couple other posts, I think I'm screwed, but here goes anyway.

I have a specific naming scheme for all my Mp3s. As I have a few different...
Forum: Winamp Technical Support 8th July 2006, 22:03
Replies: 23
Views: 12,135
Posted By TerraEpon
Ok, problem was the lack of a _ in the URL. But...

Ok, problem was the lack of a _ in the URL. But the program doesn't fix the issue.


-Joshua
Forum: Winamp Technical Support 8th July 2006, 17:26
Replies: 23
Views: 12,135
Posted By TerraEpon
That file isn't found... -Joshua

That file isn't found...

-Joshua
Forum: Winamp Technical Support 22nd June 2006, 01:42
Replies: 23
Views: 12,135
Posted By TerraEpon
It's still doing this in 5.24 Does anyone...

It's still doing this in 5.24

Does anyone have ANY ideas?

-Joshua
Forum: Winamp Technical Support 14th June 2006, 17:02
Replies: 23
Views: 12,135
Posted By TerraEpon
All right, since noone answered, I'll try to...

All right, since noone answered, I'll try to explain a bit more exactly what happens.

My Windows Taskbar (not Winamp) is configured for always on top, as well as autohide. To see it, I normall...
Showing results 1 to 25 of 27

 
Forum Jump