Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: costinel
Forum: Winamp Discussion 3rd January 2006, 16:48
Replies: 45
Views: 521,237
Posted By costinel
forgot to mention that this is what i see on file...

forgot to mention that this is what i see on file properties in winamp:

Track Type Info
1 audio alac, 349.533 secs, 946 kbps, 44100 Hz
Forum: Winamp Discussion 3rd January 2006, 16:17
Replies: 45
Views: 521,237
Posted By costinel
heh, sorry. <joke> are you on dial-up? :) </joke>...

heh, sorry. <joke> are you on dial-up? :) </joke>



err. sorry, i didn't mention that the mplayer output is from a debian linux machine :) it's posted just to prove that the file is alac :)...
Forum: Winamp Discussion 3rd January 2006, 15:17
Replies: 45
Views: 521,237
Posted By costinel
yes. there is. it's called mplayer. mplayer...

yes. there is. it's called mplayer. mplayer -identify filename.ext
debian linux deb ftp://ftp.nerim.net/debian-marillat/ sarge main
windows http://www.aziendeassociate.it/cd.asp?dir=/mplayer...
Forum: Winamp Discussion 3rd January 2006, 15:07
Replies: 45
Views: 521,237
Posted By costinel
http://rapidshare.de/files/10319399/01_Bridge.zip....

http://rapidshare.de/files/10319399/01_Bridge.zip.html

Playing 01 Bridge.m4a.
Cache fill: 0.00% (0 bytes)
ISO: File Type Major Brand: Apple iTunes AAC-LC Audio
Quicktime/MOV file format...
Forum: Winamp Discussion 3rd January 2006, 14:16
Replies: 45
Views: 521,237
Posted By costinel
but IT WORKED right after first install of winamp...

but IT WORKED right after first install of winamp on this computer... it worked with an alac losless m4a... until for now reason it stopped. working. it worked three songs... and then... no more....
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump