Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: JonnyMac
Forum: Winamp Technical Support 29th September 2006, 23:32
Replies: 41
Views: 8,214
Posted By JonnyMac
I have tried numerous times (and different ways)...

I have tried numerous times (and different ways) to reproduce the issue and have not been able to.

The suspicion in this thread, is that it may be conflict with the Microsoft Magnifier and JTFE's...
Forum: Winamp Technical Support 31st August 2006, 01:39
Replies: 41
Views: 8,214
Posted By JonnyMac
I got your PM with the link to the vid file link....

I got your PM with the link to the vid file link. I have already seen that from your post in this thread and been working to figure something out. As my forum signature already states...Please do ...
Forum: Winamp Technical Support 31st August 2006, 00:13
Replies: 41
Views: 8,214
Posted By JonnyMac
I wish I knew what else to tell you. However, I...

I wish I knew what else to tell you. However, I am unable to reproduce the issue with Microsoft Magnifier and the Media Library.
Forum: Winamp Technical Support 18th July 2006, 20:41
Replies: 41
Views: 8,214
Posted By JonnyMac
I am unable to reproduce the issue with Winamp...

I am unable to reproduce the issue with Winamp Magnifier also.

Odd, the [winshade] section that DrO was refereeing to does not seem to be there.

What do you have for third party Winamp...
Forum: Winamp Technical Support 18th July 2006, 00:39
Replies: 41
Views: 8,214
Posted By JonnyMac
Try the following thread ...

Try the following thread
http://forums.winamp.com/showthread.php?s=&threadid=248478
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump