Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 21 of 21
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: cgoldman
Forum: Winamp Technical Support 14th March 2008, 20:17
Replies: 1
Views: 1,436
Posted By cgoldman
Sorry, I found how to stop reboot and therefore...

Sorry, I found how to stop reboot and therefore read stop error screen. Here are the details.


I get Blue stop error screen with
***STOP 0x0000008E(0xC0000005,0xB7542D9E, 0xB5C71400,0x00000000)...
Forum: Winamp Technical Support 12th March 2008, 17:05
Replies: 6
Views: 3,989
Posted By cgoldman
I get Blue stop error screen with ***STOP...

I get Blue stop error screen with
***STOP 0x0000008E(0xC0000005,0xB7542D9E, 0xB5C71400,0x00000000)
Senfilt.sys - Address B7542D9E base at B7515000, datestamp 4415a07C.

I am using Asus...
Forum: Winamp Technical Support 12th March 2008, 15:41
Replies: 1
Views: 1,436
Posted By cgoldman
Xp Sp2 Reboots When Cd Ejected During Play

Clean install of Winamp 5.52 on new XP m/c. If music cd
ejected during play computer shows blue screen and reboots.
This happens every time but does not happen with WMP.
The blue screen may be...
Forum: Winamp Technical Support 10th October 2007, 14:08
Replies: 3
Views: 2,444
Posted By cgoldman
Winamp 5.5 under Win98

This old problem is back after install and attempt to execute

The WINAMP.EXE file is linked to missing export
SHELL32.DLL:SHGetSpecialFolderPathA.

Any workaround please?
Forum: Winamp Technical Support 10th July 2007, 13:45
Replies: 10
Views: 4,941
Posted By cgoldman
I have today the same problem. It crashes just...

I have today the same problem. It crashes just after cddb but only with audio cd's. If I pick a folder with Mp3's they play fine.
I am using 5.34 on a win98 Se2 machine.

WINAMP caused an invalid...
Forum: Winamp Bug Reports 2nd April 2007, 14:22
Replies: 19
Views: 6,232
Posted By cgoldman
This is a different problem by the sound of it. I...

This is a different problem by the sound of it. I think it best to repost as a new thread.
Forum: Winamp Technical Support 15th February 2007, 20:27
Replies: 4
Views: 2,287
Posted By cgoldman
Well done. I just got there at the same time. I...

Well done. I just got there at the same time. I rem (#) out entries in my hosts file and the script errors went away.
Alas I then click through on Paramount, World Trade Centre, under AOL video...
Forum: Winamp Technical Support 15th February 2007, 19:54
Replies: 4
Views: 2,287
Posted By cgoldman
Done. Delete temp internet files and added...

Done. Delete temp internet files and added *.atwola.com and *.shoutcast.com but no change. I do not get problem when I click on SHOUTcast Wire but I do when I click also on Winamp Remote (line 4,...
Forum: Winamp Technical Support 15th February 2007, 18:58
Replies: 4
Views: 2,287
Posted By cgoldman
Scipt Issue under Media Library.

This is a new issue. I have read everything I could find, but am sure this is relatively simple to fix. I just don't know how.

1. I confirm this is on clean install with no 3rd party plugs and I...
Forum: Winamp Bug Reports 15th February 2007, 18:28
Replies: 19
Views: 6,232
Posted By cgoldman
Thank you all. The problem seems to have been in ...

Thank you all. The problem seems to have been in

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\FileSystem\NameNumericTail

although no idea how the entry came to be there.
We should...
Forum: Winamp Bug Reports 15th February 2007, 17:42
Replies: 19
Views: 6,232
Posted By cgoldman
Well done. It was set to 00 00 00 00. I deleted...

Well done. It was set to 00 00 00 00. I deleted entry and now all works OK.

Thanks.
Forum: Winamp Bug Reports 15th February 2007, 17:39
Replies: 19
Views: 6,232
Posted By cgoldman
Drive always FAT32 never converted. 1st drive -...

Drive always FAT32 never converted.
1st drive - scsi 18gbytes - 2 partitions and 4 logical drives. C drive pri dos 6605 mbytes, all other drives 2683 bytes.
Forum: Winamp Bug Reports 15th February 2007, 16:22
Replies: 19
Views: 6,232
Posted By cgoldman
Nope. Standard Fat32. Never had a problem until...

Nope. Standard Fat32. Never had a problem until now. BTW the problem also effects tooltips.xml and notif.bg.png. This became evident when I used 7 zip to fully extract from the executable. I have now...
Forum: Winamp Bug Reports 15th February 2007, 15:19
Replies: 19
Views: 6,232
Posted By cgoldman
Sorry did not realise you did clean install. ...

Sorry did not realise you did clean install.
Thanks for 7zip that is a new one on me.
I did NOT cleanly extract all three files.
The notifier-elements.xml and notifier-normal.xml were extracted...
Forum: Winamp Bug Reports 15th February 2007, 12:28
Replies: 19
Views: 6,232
Posted By cgoldman
notifier

Thanks for the reply. I am struggling. So far I cannot get the three notifier files created in Win98 SE2. I have gone back to 5.30 and still it does not work. Since I have been a user of winamp from...
Forum: Winamp Bug Reports 15th February 2007, 07:17
Replies: 19
Views: 6,232
Posted By cgoldman
NOTIFIER

My sincere apologies to all. Please ignore this bug report.
The fault lies in the installation which does not create the three notifier xml's. I need to investigate more to see which installer and...
Forum: Winamp Bug Reports 15th February 2007, 06:45
Replies: 19
Views: 6,232
Posted By cgoldman
Notifier

So did mine until 5.33 and I have no idea why now.
However, notifier.xml does not exist in the xml sub directory of "Winamp Modern". The DOS abbreviated 8.3 name for notifier-elements.xml becomes...
Forum: Winamp Technical Support 14th February 2007, 22:56
Replies: 2
Views: 3,578
Posted By cgoldman
Need more information about the actual errors...

Need more information about the actual errors please.
Forum: Winamp Bug Reports 14th February 2007, 22:54
Replies: 19
Views: 6,232
Posted By cgoldman
Bug in skins Winamp Modern

There is a bug in notifier-elements.xml
The file reads
<include file="notifier-elements.xml"/>
<container id="notifier" name="Notifier" dynamic="1"
default_visible="0" nome

...
Forum: Winamp Bug Reports 14th February 2007, 15:15
Replies: 19
Views: 6,232
Posted By cgoldman
Win 5.33

Help please. I installed 5.33 over 5.32 and now it runs but only with classic skin and not modern. I have deleted, reset registry back, reinstalled, uninstalled, gone back to 5.3 etc and still...
Forum: Winamp Discussion 14th February 2007, 11:20
Replies: 75
Views: 72,151
Posted By cgoldman
Help please. I had 5.32 on win98 se2 working...

Help please. I had 5.32 on win98 se2 working perfectly.
Installed 5.33 and then if I select modern skin I get
WINAMP caused a stack fault in module SHLWAPI.DLL at 01b7:70a75048.
If I delete...
Showing results 1 to 21 of 21

 
Forum Jump