Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jorge soto
Forum: Shoutcast Technical Support 21st August 2018, 01:14
Replies: 6
Views: 1,566
Posted By jorge soto
I don't think it's your system, I think it's a...

I don't think it's your system, I think it's a shoutcast problem, I have the same issues and I'm not using windows, I run Linux.
Forum: Shoutcast Technical Support 8th June 2018, 16:54
Replies: 32
Views: 6,620
Posted By jorge soto
I don't think this issue will ever get resolved....

I don't think this issue will ever get resolved. I don't even think that any body besides us users looks at this forum. And now there is another issue, even though every thing is working correctly on...
Forum: Shoutcast Technical Support 8th June 2018, 16:52
Replies: 41
Views: 4,168
Posted By jorge soto
Same problem here, my enconder is streaming...

Same problem here, my enconder is streaming correctly yet the fallback file is the one that is on air.
Forum: Shoutcast Technical Support 14th May 2018, 22:20
Replies: 32
Views: 6,620
Posted By jorge soto
Yes, I send my stream to listen2myradio and...

Yes, I send my stream to listen2myradio and metadata works fine, just when I send it here it doesn't work.
Forum: Shoutcast Site Design 1st May 2018, 17:34
Replies: 2
Views: 5,275
Posted By jorge soto
Looks like this problem has been going on forever!

Looks like this problem has been going on forever!
Forum: Shoutcast Technical Support 30th April 2018, 18:02
Replies: 32
Views: 6,620
Posted By jorge soto
Am I the only one still having this problem? It's...

Am I the only one still having this problem? It's been 3 months now and no solution yet. I know it's not at my end because I tried streaming to another service provider and everything works as it...
Forum: Shoutcast Technical Support 5th April 2018, 03:55
Replies: 32
Views: 6,620
Posted By jorge soto
Shoutcast must be a one man show. This problem...

Shoutcast must be a one man show. This problem has been going on for over a month now and all we get are promises that it will be resolved asap or when somebody comes back from vacation.
Forum: Shoutcast Technical Support 22nd February 2018, 19:59
Replies: 0
Views: 400
Posted By jorge soto
looooooooooong delay/lag!!!

Is it just me or is something going on, since yesterday I noticed that that lag/delay has increased from 30seconds to two minutes!!
Forum: Shoutcast Technical Support 16th February 2018, 19:34
Replies: 32
Views: 6,620
Posted By jorge soto
Now Playing woes

I have the same problem. Everything was working fine and then it stopped. I have contacted support a few times but nothing has been fixed. Wonder whats going on.
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump