Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Jolly_Chicken
Forum: Winamp Technical Support 27th September 2001, 22:32
Replies: 41
Views: 32,925
Posted By Jolly_Chicken
Thanx

Thank DJEgg for the advice, I went and looked in those files you mentioned on my computer and found the missing file I was looking for, so i was only without sound for an hour...thank god! Just...
Forum: Winamp Technical Support 20th September 2001, 23:13
Replies: 41
Views: 32,925
Posted By Jolly_Chicken
WDMA_INT.INF

OK The link you gave me only produced 4 results in which they stated "delete the file WDMA_INT.INF so i wasnt to impressed! IM not sure if i have a windows CD! Would I have one with a "packaged PC"...
Forum: Winamp Technical Support 20th September 2001, 22:21
Replies: 41
Views: 32,925
Posted By Jolly_Chicken
Ive got it!

OK Im really sorry about all of this people! But I have found the problem and kind of solved it! all i need now is the "WDMA_INT.INF" that I foolishly deleted! Any idea where I get this from? People?...
Forum: Winamp Technical Support 20th September 2001, 21:59
Replies: 41
Views: 32,925
Posted By Jolly_Chicken
Ps...AHHHHHHHHHH!

Ok, just making that message more clear! Apart form wanting the drivers for the AC'97 sound intergrated thingy for intel chipset 815 I would like the programme that installs it first, seeing as I...
Forum: Winamp Technical Support 20th September 2001, 21:20
Replies: 41
Views: 32,925
Posted By Jolly_Chicken
OMG HELP ME NOW!

OK Ive tried doing this new sound thing and now I am stuck! It is saying my new driver isnt working properly and now i have no sound at all! I would really prefer now to have my old sound card driver...
Forum: Winamp Technical Support 20th September 2001, 17:39
Replies: 41
Views: 32,925
Posted By Jolly_Chicken
Ps...

Hey Sorry about this...I just wanted to know from the person who posted the above solution...Did u actually have the problem we had with mp3's all of a sudden speeding up when playing or r u just...
Forum: Winamp Technical Support 20th September 2001, 17:32
Replies: 41
Views: 32,925
Posted By Jolly_Chicken
Is This Safe?

Hey I like the sound of this one, but I would like it if a Moderator looked into this and just confirmed that it would be safe to do so! Oh and by the way I only found 1 "WDMA_INT" file when I...
Forum: Winamp Technical Support 12th September 2001, 15:04
Replies: 41
Views: 32,925
Posted By Jolly_Chicken
Totally Agree

Ok people! This is what im talking about, I had writen the same thing about "Intel AC'97" (whatever that is) and also went to the drivers update page and there was no "Intel" Listed. I have been to...
Forum: Winamp Technical Support 9th September 2001, 19:39
Replies: 41
Views: 32,925
Posted By Jolly_Chicken
Sound Card

I have a similar sound problem with winamp! I am Running a P4 1.3 ghz system (Windows ME) with the latest version of winamp. When I play MP3's, they are ok but most of the time during play the speed...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump