Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 20 of 20
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: AnalogRoaming
Forum: Modern Skins 1st June 2004, 20:06
Replies: 7
Views: 7,047
Posted By AnalogRoaming
I would be interested in this as well. Everything...

I would be interested in this as well. Everything else out there sucks (uses Windows media player.)
If I could ever figure out this wa5 skinning I would give it a go.
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 23rd May 2004, 03:05
Replies: 738
Views: 249,920
Posted By AnalogRoaming
@Wil: That worked great to solve my issue....

@Wil:

That worked great to solve my issue. (Gen 2 Ipod 10gb)

Would you share what was causing the crash? Just out of curisoity.
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 27th April 2004, 04:54
Replies: 738
Views: 249,920
Posted By AnalogRoaming
Close on connect

@wil

I, too, have the issue where the plugin closes winamp with no error message upon connection. Without fail.

G2 Ipod 10gb
Winamp 5.03
Winxp
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 27th April 2004, 04:01
Replies: 738
Views: 249,920
Posted By AnalogRoaming
Playlists Order

@wil:

I was attempting to reorder the playlists on my ipod (left pane, not songs within playlist) by dragging one playlist above another. This instead COPIED all the entries from the playlist I...
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 16th April 2004, 21:34
Replies: 738
Views: 249,920
Posted By AnalogRoaming
Dragging to Playlist doesn't work.... sort of

Thanks for the new version.... but when I drag songs from the ML to the existing playlist on my IPOD, the songs get loaded to the device but not added to the playlist.

Also, if I create a new...
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 16th April 2004, 01:47
Replies: 738
Views: 249,920
Posted By AnalogRoaming
My wife has a request... is it possible to make...

My wife has a request... is it possible to make it so a user can drag files from the media library view INTO A PLAYLIST? This doesn't seem to work now.. I have to drag them to the root of the IPOD...
Forum: Winamp Technical Support 8th April 2004, 04:15
Replies: 76
Views: 56,294
Posted By AnalogRoaming
Try it with 20,000+ items. 30 to 60 second...

Try it with 20,000+ items.
30 to 60 second delay on a dual xeon 2ghz machine. Processors peg out, program freezes.

It's looping thru the ml to load the playlist window. looping thru an array...
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 8th April 2004, 03:55
Replies: 738
Views: 249,920
Posted By AnalogRoaming
Same here. Exact same symptoms. I just used the...

Same here. Exact same symptoms. I just used the plugin a few days ago and it worked fine. As soon as I installed the most recent version, Winamp will not load if my ipod is connected. I had this...
Forum: Modern Skins 8th April 2004, 02:06
Replies: 3
Views: 1,829
Posted By AnalogRoaming
I second that... I'm looking at exactly the same...

I second that... I'm looking at exactly the same thing and am getting some people together to work on one. There's one out there called "Jukebox for Winamp" but the guy wants $30 for it and I don't...
Forum: Winamp Technical Support 5th April 2004, 03:58
Replies: 76
Views: 56,294
Posted By AnalogRoaming
Bump

Yes... please... figure out what broke so this gets fixed in the next version. My media library is huge... so this locks up my machine for 30-60 seconds.

5.01 would just copy the ml query right to...
Forum: Winamp Discussion 4th April 2004, 20:01
Replies: 499
Views: 181,708
Posted By AnalogRoaming
Stream bitrate

How hard would it be to allow a bitrate setting for the streaming? My cable connection is only 128kb up and so when I stream songs to work they cut out if they're at 192 or higher.

Just a...
Forum: Winamp Technical Support 11th March 2004, 02:31
Replies: 20
Views: 23,732
Posted By AnalogRoaming
Reinstall

Seriously. This was the weirdest thing. Some xVids I played either didn't show any video (only played audio) or they played upside-down.

I installed Winamp, then installed xVid.

So I figured I...
Forum: Winamp Discussion 1st March 2004, 22:03
Replies: 1
Views: 1,390
Posted By AnalogRoaming
"Play All Query Results" in Media Library

I recently upgraded to 5.02 from 5.01 and I noticed that I have to turn this feature off. If I leave it on, it takes 30 to 60 seconds for a song to start playing. I have a considerable amount of...
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 28th February 2004, 19:03
Replies: 738
Views: 249,920
Posted By AnalogRoaming
@will: I don't know much about the...

@will:



I don't know much about the code, but can you tell what a smart playlist is and just ignore it or not show it so that they aren't getting turned into static playlists?
Forum: Winamp Discussion 27th February 2004, 22:42
Replies: 2
Views: 1,275
Posted By AnalogRoaming
Sounds like your router can't handle the traffic...

Sounds like your router can't handle the traffic going through it,

You're capturing on one machine and sending that data to another machine which is serving it to a third machine?

My Linksys...
Forum: Winamp Discussion 21st February 2004, 15:22
Replies: 499
Views: 181,708
Posted By AnalogRoaming
My info

I feel like a moron.
I accidentlally overwrote my 5.02 copy of Winamp with a 5.01 copy when I was synching my media libraries.

Once I upgraded the winamp up to 5.02 everything worked fine. Dunno...
Forum: Winamp Discussion 20th February 2004, 03:23
Replies: 499
Views: 181,708
Posted By AnalogRoaming
@WHEREamI has it right... I cannot seem to...

@WHEREamI has it right...

I cannot seem to get this to work at all. I have five machines here, I've tried the plugin on all machines, and I've even tried a fresh install with a media library of...
Forum: Winamp Discussion 19th February 2004, 01:45
Replies: 499
Views: 181,708
Posted By AnalogRoaming
UNC support? (Or am I just not using it right)

I dig this plugin but it refuses to stream any of my files. It says they are "not found (404)" in Winamp. Playlist loads fine but none of the songs play. They all turn from the song names to "File...
Forum: Winamp Discussion 12th December 2003, 01:34
Replies: 261
Views: 135,901
Posted By AnalogRoaming
I think something's wrong with the uninstaller. ...

I think something's wrong with the uninstaller.
I did an uninstall of my rc10 so I could upgrade. It asked me if it should delete all files... I said no thinking that it would let me keep my...
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 29th November 2003, 01:18
Replies: 738
Views: 249,920
Posted By AnalogRoaming
Tree Fix questions

I have a 2nd generation IPod. In version 5.0 beta 2, it worked fine but I couldn't see any playlists. I assume that hasn't been implemented yet.

On RC8, having my iPod connected to the machine...
Showing results 1 to 20 of 20

 
Forum Jump