Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: NetVicious
Forum: Winamp Technical Support 3rd June 2004, 10:09
Replies: 21
Views: 62,863
Posted By NetVicious
Please add two another textboxes for user and...

Please add two another textboxes for user and password

I have an @ in my user of the proxy, it uses the email :cry:
Forum: Winamp Bug Reports 23rd November 2002, 21:35
Replies: 109
Views: 113,415
Posted By NetVicious
Well I think the better will be one option...

Well I think the better will be one option (unchecked by default) :up:
Forum: Winamp Bug Reports 22nd November 2002, 19:58
Replies: 109
Views: 113,415
Posted By NetVicious
I have tested wich "Continue Playing after loop'...

I have tested wich "Continue Playing after loop' enabled and disabled.

Razorblack has 4 minutes, WinAmp detects 4.55, so the 55 segs remaining sounds bad.
Forum: Winamp Bug Reports 22nd November 2002, 16:40
Replies: 109
Views: 113,415
Posted By NetVicious
I see. Sorry :( Update: I think at the end...

I see. Sorry :(

Update: I think at the end of Razorblack beta28 has problems :(
Forum: Winamp Bug Reports 22nd November 2002, 15:52
Replies: 109
Views: 113,415
Posted By NetVicious
Yes, with v2.2.10 beta 28 it sounds :up: ...

Yes, with v2.2.10 beta 28 it sounds :up:

But when I double-click on a mod in Playlist window the title of the mod changes to [SYNTAX ERROR IN FORMATTING STRING]

Update: Ok, i has only "%title"...
Forum: Winamp Bug Reports 22nd November 2002, 14:51
Replies: 109
Views: 113,415
Posted By NetVicious
I'm hearing Skaven(FutureCrew) mods and I find...

I'm hearing Skaven(FutureCrew) mods and I find some .IT's with problems with Winamp module plugin

Razorback
http://www.futurecrew.com/skaven/song_files/razorbck.it

Some samples doesn't sound....
Forum: Winamp Bug Reports 26th March 2001, 00:20
Replies: 4
Views: 1,505
Posted By NetVicious
I only want to say it's a bug

I correct it before send the first post...

I send the first post because it's a bug on WinAmp, and I want to advise it to winamp developers.

Thanks for answer.
Forum: Winamp Bug Reports 25th March 2001, 01:14
Replies: 4
Views: 1,505
Posted By NetVicious
Ok... but it's a bug

I corrected this problem chaging the coordinates in winamp.ini, before sending the first mesage..

The problem it's with PlayList and MiniBrowser...

It's a bug of all Winamp windows that could...
Forum: Winamp Bug Reports 22nd March 2001, 02:38
Replies: 4
Views: 1,505
Posted By NetVicious
Hi!!! I use WinAmp on my University and...

Hi!!!

I use WinAmp on my University and there are different types of computers (different screen resolutions and more).. And I discovered one little bug... :(

Move one sizable window of winamp...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump