Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: MoeGreene
Forum: Winamp Technical Support 7th December 2004, 20:16
Replies: 16
Views: 5,268
Posted By MoeGreene
Will do. Thanks for all your hard work, you know...

Will do. Thanks for all your hard work, you know it's appreciated!
Forum: Winamp Bug Reports 5th December 2004, 23:06
Replies: 35
Views: 67,263
Posted By MoeGreene
ID3v2 track number is not read correctly

id3 I suspect there might be a bug Winamp's handling of ID2v2 tags. I have a lot of mp3 files encoded with LAME using the "--id3v2-only" parameter, the majority of which Winamp cannot correctly read...
Forum: Winamp Technical Support 3rd December 2004, 14:25
Replies: 16
Views: 5,268
Posted By MoeGreene
Yep, same here. I'm using EAC and the...

Yep, same here.


I'm using EAC and the standalone lame.exe: lame.exe --alt-preset standard --id3v2-only --tt "%t" --ta "%a" --tl "%g" --ty "%y" --tn "%n" %s %d

Nope.


I have been using...
Forum: Winamp Technical Support 3rd December 2004, 12:04
Replies: 16
Views: 5,268
Posted By MoeGreene
I hear you. But do you think you (or anyone else...

I hear you. But do you think you (or anyone else reading) could do me a favour and download this file (http://bymarken.net/tmp/winamp-id3v2-tracknumber-test.mp3) and just check it out. Its track...
Forum: Winamp Discussion 2nd December 2004, 22:23
Replies: 9
Views: 2,863
Posted By MoeGreene
Thanks for clearing that up! I'll remember VBRFIX...

Thanks for clearing that up! I'll remember VBRFIX if I ever happen to run into these problems.
Forum: Winamp Discussion 2nd December 2004, 21:20
Replies: 9
Views: 2,863
Posted By MoeGreene
Winamp having trouble reading VBR / ID3v2?

I read this at http://www.hydrogenaudio.org/forums/index.php?showtopic=29696&view=findpost&p=256807

"Adding an ID3v2 tag to a VBR (or ABR) mp3 file makes it nearly impossible to get these files to...
Forum: Winamp Technical Support 2nd December 2004, 20:53
Replies: 16
Views: 5,268
Posted By MoeGreene
I uninstalled and did a clean install of 5.07 but...

I uninstalled and did a clean install of 5.07 but the problem remains. I've also tested some files on another system with the same results (works up to 5.03 but not in later releases).

When you...
Forum: Winamp Technical Support 2nd December 2004, 09:58
Replies: 16
Views: 5,268
Posted By MoeGreene
Here's what I did. I uninstalled 5.06 and...

Here's what I did. I uninstalled 5.06 and installed 5.03 instead. And lo and behold, Winamp 5.03 correctly recognizes the track # encoded with ID3v2 tags, while later versions don't (I checked 5.04 &...
Forum: Winamp Technical Support 1st December 2004, 22:17
Replies: 16
Views: 5,268
Posted By MoeGreene
Nope, no 3rd-party plugins at all. You have...

Nope, no 3rd-party plugins at all.

You have any suggestion on how I should go about investigating this issue? I've taken a peek, with a hex editor, at the differences between the ID3v2 tags that...
Forum: Winamp Technical Support 1st December 2004, 19:44
Replies: 16
Views: 5,268
Posted By MoeGreene
ID3v2 track number missing

Howdy.

Winamp 5.06 doesn't seem to recognise the track number correctly on some (lots) of mp3 files. Now, I'm pretty sure it hasn't always been like this but I can't say for sure when I first...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump