Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: misterreed
Forum: Winamp Bug Reports 20th June 2013, 14:27
Replies: 329
Views: 219,861
Posted By misterreed
+1 - I'm experiencing the same issue as...

+1 - I'm experiencing the same issue as LostInSound.
Forum: Winamp Bug Reports 6th February 2011, 18:02
Replies: 98
Views: 36,390
Posted By misterreed
@DJ Egg Transferring music never worked. Since...

@DJ Egg
Transferring music never worked. Since appying the patch, it has crashed everytime I've tried to transfer music. I was so focused on testing the connecting/disconnecting, that I didn't get...
Forum: Winamp Bug Reports 5th February 2011, 02:58
Replies: 98
Views: 36,390
Posted By misterreed
Unfortunately, now the WinAmp application crashes...

Unfortunately, now the WinAmp application crashes whenever I try to transfer music onto my iPod (see attached screenshot).
Forum: Winamp Bug Reports 5th February 2011, 02:39
Replies: 98
Views: 36,390
Posted By misterreed
DJ Egg, Thank you SO much. I applied your...

DJ Egg,

Thank you SO much. I applied your update and tested a number of different disconnect scenarios. So far, I have not run into the "No Music" error (even when I forget select "Eject" form...
Forum: Winamp Bug Reports 18th January 2011, 18:18
Replies: 98
Views: 36,390
Posted By misterreed
Closing WinAmp with iPod Attached

I've had the same issue with my iPod (3G Nano) reporting "No Music", yet WinAmp reporting it's all there.

I have upgraded to the v5.601 (x86) Dec 9th, and I have found that I still have trouble if...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump