Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 27
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: plexdude
Forum: Winamp Bug Reports 19th December 2009, 01:19
Replies: 137
Views: 71,768
Posted By plexdude
-Winamp 5.57 (5.5.7.2792) - clean install (no 3rd...

-Winamp 5.57 (5.5.7.2792) - clean install (no 3rd party plugins)
-Gigabyte GA-EP45-UD3R rev 1.1 mobo
-Intel E8400 Core 2 Duo @ 3.6GHz
-4 GB DDR2 PC2-6400 G.Skill RAM
-Windows 7 Ultimate 64-Bit...
Forum: Winamp Discussion 30th January 2009, 03:43
Replies: 321
Views: 172,329
Posted By plexdude
Sorry for being such a jerk, but acknowledgement...

Sorry for being such a jerk, but acknowledgement to my last post has fallen through the cracks again. http://forums.winamp.com/showthread.php?postid=2480081#post2480081
Forum: Winamp Discussion 28th January 2009, 02:19
Replies: 321
Views: 172,329
Posted By plexdude
@DJ Egg Thanks for your reply. @Benski ...

@DJ Egg
Thanks for your reply.

@Benski
As per Egg's reply, I've also verified that this remains an issue even after rolling back to version 5.541 myself. So... taking your reply into account,...
Forum: Winamp Discussion 27th January 2009, 02:03
Replies: 321
Views: 172,329
Posted By plexdude
Hate to sound like a pest but the issue I...

Hate to sound like a pest but the issue I discussed in my previous post http://forums.winamp.com/showthread.php?postid=2478369#post2478369 has yet to be acknowledged and pretty much lost in oblivion...
Forum: Winamp Discussion 24th January 2009, 20:39
Replies: 321
Views: 172,329
Posted By plexdude
Thanks for the info osmosis. I guess that's why...

Thanks for the info osmosis. I guess that's why you're a senior member and I'm just a junior. Anyways, I don't normally install any visualization plugins otherwise I probably would've noticed this...
Forum: Winamp Discussion 24th January 2009, 20:20
Replies: 321
Views: 172,329
Posted By plexdude
I just installed this beta and have noticed that...

I just installed this beta and have noticed that using the milkdrop visualization seems to toggle the "scroll lock" status on my keyboard for some reason. I'm using a basic PS/2 keyboard. Seems to...
Forum: Winamp Technical Support 22nd November 2007, 03:32
Replies: 77
Views: 51,855
Posted By plexdude
I just discovered script errors myself today,...

I just discovered script errors myself today, updated to the newest fix just posted in this thread and the problem is now gone.

Thx ujay!!!

Thx in advance to DJ Egg for your acknowledgement on...
Forum: Winamp Technical Support 19th July 2007, 21:46
Replies: 5
Views: 1,918
Posted By plexdude
Thanx sawg... your tip for unchecking "Enable...

Thanx sawg... your tip for unchecking "Enable SHOUTcast title streaming support" seems to make streams work better with the nForce network controller. This is, however, just a workaround to the...
Forum: Winamp Technical Support 19th July 2007, 02:38
Replies: 5
Views: 1,918
Posted By plexdude
Even if I opted not to install nvidia's Network...

Even if I opted not to install nvidia's Network Access Manangement software (which I never have installed), does the controller still has some kind of firewall functionality in the hardware that...
Forum: Winamp Technical Support 17th July 2007, 20:34
Replies: 5
Views: 1,918
Posted By plexdude
Choppy Shoutcast Playback with Nforce Networking Controller

After a fair amount of troubleshooting, I've come to the conclusion that the nForce networking controller (in my case on 2 different generation boards; Abit NF7-S v2.o (nForce2) and DFI LP UT NF4...
Forum: Winamp Technical Support 17th June 2007, 01:35
Replies: 77
Views: 51,855
Posted By plexdude
Forgot to attach an example of what I DO see when...

Forgot to attach an example of what I DO see when try to apply this workaround... here it is:
Forum: Winamp Technical Support 17th June 2007, 01:26
Replies: 77
Views: 51,855
Posted By plexdude
The latest sc.zip file in this thread doesn't...

The latest sc.zip file in this thread doesn't seem to work anymore. I've tried reinstalling winamp several times now (even removed all third party plugins and skins), made sure my ml_online.ini file...
Forum: Winamp Technical Support 3rd December 2004, 19:31
Replies: 5
Views: 3,080
Posted By plexdude
Well if that's true then an integrated install of...

Well if that's true then an integrated install of SP1 also has this problem but it is still narrowed down to using a board with an nForce chipset (nForce2 in my case). I say this because the only...
Forum: Winamp Technical Support 3rd December 2004, 11:43
Replies: 5
Views: 3,080
Posted By plexdude
Okay... I would have added posts to my original...

Okay... I would have added posts to my original thread but it all got bashed to hell so much to the point where the topic got completely lost in oblivion. One of the mods locked it so can't post...
Forum: Winamp Technical Support 26th November 2004, 07:25
Replies: 12
Views: 4,739
Posted By plexdude
I'm sorry that I agitated you so much with a...

I'm sorry that I agitated you so much with a simple "bump" post... I only did it because I figured that the average forum user wouldn't look past the first page of topics, hence it would not be seen...
Forum: Winamp Technical Support 26th November 2004, 04:45
Replies: 12
Views: 4,739
Posted By plexdude
***BUMP***

***BUMP***
Forum: Winamp Technical Support 24th November 2004, 19:29
Replies: 5
Views: 3,080
Posted By plexdude
Details please as to what you did to fix the...

Details please as to what you did to fix the problem. I have the same issue and have had this problem for a long time now.
Forum: Winamp Technical Support 24th November 2004, 19:20
Replies: 12
Views: 4,739
Posted By plexdude
Choppy Spectrum Analyzer

I've noticed for a long time now, that the spectrum analyzer in Classic Skin mode is always choppy and slow moving. However, anytime I have a webpage or application running that has some Flash...
Forum: Winamp Technical Support 19th August 2004, 21:56
Replies: 5
Views: 1,545
Posted By plexdude
**BUMP

**BUMP
Forum: Winamp Technical Support 17th August 2004, 08:48
Replies: 5
Views: 1,545
Posted By plexdude
Egg, I just reformatted my system with a...

Egg,

I just reformatted my system with a slipstreamed install of Windows XP Pro SP2 and installed Winamp 5.04 and had this very same problem. However, I already knew that renaming the downloaded...
Forum: Winamp Technical Support 18th December 2003, 02:29
Replies: 2
Views: 1,160
Posted By plexdude
Installing WA5 over WA2.91

Is installing Winamp 5.0 full final right over my existing installation of Winamp 2.91 an acceptable method? I'm really anal about doing "on-top-of" installations of any software due to conflicts...
Forum: Winamp Technical Support 4th January 2003, 02:16
Replies: 1
Views: 1,295
Posted By plexdude
What Happened to the Winamp Updates Page

This link doesn't work anymore:

http://www.blorp.com/~peter/

The page is now dead. So where will the updates be now?
Forum: Winamp Technical Support 4th January 2003, 01:57
Replies: 2
Views: 1,503
Posted By plexdude
Streaming Problems

Moderators, please read this post before you judge as to which forum it belongs in.

I haven't had any luck with a previous post I've made in the "shoutcast tech support" section so I'm putting it...
Forum: Shoutcast Technical Support 1st October 2002, 18:19
Replies: 0
Views: 1,257
Posted By plexdude
Shoutcast Streaming Annoyances

Hope this message is seen by somebody from the Winamp staff.

I'm using Windows 2000 and just recently (past week or two), I've found that trying to stream from www.shoutcast.com has been nothing...
Forum: Winamp Technical Support 14th September 2002, 21:29
Replies: 84
Views: 115,624
Posted By plexdude
Downloaded Skins Still Won't Load Automatically

Attn: DJ Egg or anybody that is experienced with skin loading problems,

I'm using Windows 2K and when I try to download Winamp skins, I always get prompted for saving the file and the files always...
Showing results 1 to 25 of 27

 
Forum Jump