Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Shannow
Forum: Winamp Bug Reports 16th September 2009, 17:50
Replies: 110
Views: 64,875
Posted By Shannow
Missed this point earlier, I bought the microsoft...

Missed this point earlier, I bought the microsoft mouse as one to use when I'm on the move, the Wacom tablet is either at work or home, so not really ideal.
Forum: Winamp Bug Reports 16th September 2009, 12:58
Replies: 110
Views: 64,875
Posted By Shannow
Disabling ipoint on startup seems not to fix it,...

Disabling ipoint on startup seems not to fix it, I haven't had a chance to try fully uninstalling yet as I'm at work and have a bunch of stuff going in photoshop so can't afford to reboot.
At a...
Forum: Winamp Bug Reports 16th September 2009, 12:13
Replies: 110
Views: 64,875
Posted By Shannow
Nope, the tablet was fine up till I installed the...

Nope, the tablet was fine up till I installed the Intellipoint software. I have 2 machines running w7, and replicated the behaviour on both, I got the intellipoint mouse yesterday.
Forum: Winamp Bug Reports 16th September 2009, 11:37
Replies: 110
Views: 64,875
Posted By Shannow
Another sorry soul chiming in with the same...

Another sorry soul chiming in with the same problems. Also found this bug in tweetdeck and steam, but what MORE annoying is that it seems to affect my other mouse as well, which runs off a Wacom...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump