Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 26
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: toriqo
Forum: Shoutcast Technical Support 24th May 2006, 03:14
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
:) you got it all wrong. i wasn't talking about...

:) you got it all wrong. i wasn't talking about the SHOUTcast direcotry listing.
i was talking about the song title. anyway, for copyright reasons, i decided to shut it all down.
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 23:06
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
i guess you already have read this thread by...

i guess you already have read this thread by now... is there, an answer like this to a problem like mine?

all i've seen was try to reboot your computer, try to reinstall winamp, try to check that...
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 22:37
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
i am getting this error: <05/24/06@01:31:33>...

i am getting this error:
<05/24/06@01:31:33> [yp_tch] yp.shoutcast.com gave error ()

but, as i understood that's something common, specially in week-ends.
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 16:15
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
another thing... any idea why i keep disappearing...

another thing... any idea why i keep disappearing of the shoutcast.com direcotry?

one minute i am listed, next minute i am not. and i don't stop my SHOUTcast server neither.
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 15:46
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
yeah, this shoud be a stiky topic. i think it...

yeah, this shoud be a stiky topic. i think it helps more than the other one posted in the FAQ topic :)

wow, and we reached 2nd page :D
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 15:36
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
you're right. for my lan IP, my NAT translations...

you're right. for my lan IP, my NAT translations was another IP, not 82.79.186.203. so... i couldn't have a direct link with this IP. instead i tried 86.127.88.172 as a DestIP and SrcIP and it works....
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 15:33
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
for all those following my stepts: during this...

for all those following my stepts: during this painfull process, at some point i have reinstalled winamp, MPEG Audio Decoder and DSP plug-in and i am pretty sure that helped a little.
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 15:20
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
tried that either. doesn't work.

tried that either. doesn't work.
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 15:13
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
ok, FINALLY! thanks a lot guys, specially...

ok, FINALLY! thanks a lot guys, specially djSpinnerCee, nice support :)

all i had to do is to set both DestIP and SrcIP to ANY. anyway, i am SURE i've done that before and didn't work.

you are...
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 14:55
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
HA! it works dunno why although... :-/

HA! it works
dunno why although... :-/
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 14:48
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
i am connecting my DSP using that IP :) i...

i am connecting my DSP using that IP :)

i changed my DNAS password to letmein
try broadcasting using one of my IPs :)
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 14:44
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
in DSP, yes, i use 192.168.1.1 (my linux LAN IP) ...

in DSP, yes, i use 192.168.1.1 (my linux LAN IP)

as for 192.168.1.2, yes, it is the IP of the DSP PC


i have more internet IPs, so i am using them all for different things. they are not...
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 14:41
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
password set to letmein

password set to letmein
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 14:35
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
if I set DestIP=ANY, then http://192.168.1.1/...

if I set DestIP=ANY, then http://192.168.1.1/ works, displaing DNAS' page and all.

as for my ipconfig... here it is

eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:01:02:B3:C5:13
inet...
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 14:11
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
i get the same page as if i was visiting...

i get the same page as if i was visiting http://www.toriqo.ath.cx:8080 so this is right.



eth0 has 3 IP addresses and eth1 (LAN side) has only 1 IP address. and ofcourse, there's the loopback...
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 13:52
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
a linux box doesn't block any port UNLESS...

a linux box doesn't block any port UNLESS instructed so.

isn't it? :)

and i didn't blocked neither 8080 or 8081

have you read the PM i sent you?
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 13:37
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
btw, my SRCip is set to ANY. i am runing winamp...

btw, my SRCip is set to ANY. i am runing winamp and DSP on my windows computer, and the SHOUTcast server on my linux gateway.
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 13:35
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
<05/23/06@16:50:40> [source] connected from...

<05/23/06@16:50:40> [source] connected from 192.168.1.2 <05/23/06@16:50:40> [source] icy-name:toriqo.FM - LATEST THIS YEAR'S MIXES [2006] - live 24/7 ; icy-genre:Progressive Trance ...
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 13:16
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
no, there's no problem with my winamp...

no, there's no problem with my winamp installation. my MPEG audio decoder version is 3.5, yours is 2.81
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 12:54
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
of course i restarted winamp :) strange...

of course i restarted winamp :)

strange thing about this though...

"You must have %7 in the box [Title Formatting (default)]"

i have attached a screenshot with my Title Tab in MPEG Audio...
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 12:38
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
i don't use ID3 tags; i tried different mp3...

i don't use ID3 tags; i tried different mp3 files, i checked anyway if my mp3 files have ID3 tag ticked (and they don't); in DSP i have ticked Enable Title Updates and Auto. also i unchecked and...
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 11:49
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
i know about the TitleFormat, but someone brought...

i know about the TitleFormat, but someone brought it up, so i did the same :) anyway, i ticked ID3v1 and ID3v2 checkboxes in MPEG Audio Decoder, and also Enable SHOUTcast title support and Include...
Forum: Shoutcast Technical Support 23rd May 2006, 09:56
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
Title is uncommented, check boxes in DSP are...

Title is uncommented, check boxes in DSP are ticked and i am in winamp mode. i DID EVERYTHING by the book. it should work, but it doesn't. i'm not a newbie.

and sorry for the URL, it was a...
Forum: Shoutcast Technical Support 22nd May 2006, 21:55
Replies: 48
Views: 5,272
Posted By toriqo
my SHOUTcast server doesn't display the song...

my SHOUTcast server doesn't display the song title. just the server name.
Forum: Shoutcast Technical Support 22nd May 2006, 21:53
Replies: 58
Views: 49,709
Posted By toriqo
song title STILL not working

hi. i have tried EVERYTHING in this forum but my song title information STILL isn't broadcasting.

my server is http://www.toriqo.ath.cx:8080/listen.pls

anymore ideas?

i am using the latest...
Showing results 1 to 25 of 26

 
Forum Jump