Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: TallTam
Forum: The Bitchlist 14th May 2002, 13:15
Replies: 15
Views: 2,733
Posted By TallTam
netscape

I installed the full version of netscape, and have never seen such a thing...it uninstalled all of my aol owned apps and reinstalled it's versions! I don't even remember my aol IM username,...
Forum: Winamp Technical Support 22nd April 2002, 23:51
Replies: 22
Views: 14,677
Posted By TallTam
if the problem is with your motherboard then...

if the problem is with your motherboard then changing sound cards shouldn't make much of a difference unless you are going up very high in price/quality to a soundcard with it's own buffer to avoid...
Forum: Winamp Technical Support 22nd April 2002, 11:06
Replies: 22
Views: 14,677
Posted By TallTam
fixed!!!

The latency patch fixed the problem. For xp systems with via chipsets...go to http://www.networking.tzo.com/net/software/readme/faqvl019.htm

Download the latency patch, unzip it.

Do not use...
Forum: Winamp Technical Support 22nd April 2002, 09:11
Replies: 22
Views: 14,677
Posted By TallTam
I'm finding a possible cause for this..I have a...

I'm finding a possible cause for this..I have a via chipset..and reading on the via site I found others having this problem with creative sound cards and xp. Seems to be a problem with the pci slots...
Forum: Winamp Technical Support 22nd April 2002, 03:26
Replies: 22
Views: 14,677
Posted By TallTam
sb128 card, win xp, and skipping problem

I have an old sb128 card, win xp, and I'm having the same problem. I installed the update..verified settings according to instructions given..and have tried playing music I know is good 'cause it...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump