Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Silat
Forum: Winamp Discussion 27th June 2013, 07:23
Replies: 664
Views: 314,401
Posted By Silat
Koopa hope you do well on your tests. I am...

Koopa hope you do well on your tests.
I am confused. Is the version on the 1 post in this thread current or are you close to releasing a new one?
Forum: Winamp Technical Support 5th May 2012, 09:58
Replies: 2
Views: 1,984
Posted By Silat
Oh so you are quibbling that I should be called...

Oh so you are quibbling that I should be called out for asking again in the same thread after 21.5 hrs? LOL And what does his snide remark have to do with the lack of info?
He should have asked for...
Forum: Winamp Technical Support 27th April 2012, 07:27
Replies: 2
Views: 1,984
Posted By Silat
Spectrum Analyzer says its playing but

there is no sound. Other shoutcast stations are fine. But some show they are receiving visually but there is no sound.
There are many that did not work but show they are working in the...
Forum: Winamp Discussion 27th April 2012, 07:21
Replies: 664
Views: 314,401
Posted By Silat
Koopa do you take paypal donations?

Koopa do you take paypal donations?
Forum: Winamp Technical Support 20th April 2012, 09:25
Replies: 3
Views: 1,561
Posted By Silat
I know it isnt an internet chat room bucko. ...

I know it isnt an internet chat room bucko.
Maybe you can see the time of my posts by looking in the upper left top of each post.
I wasnt looking for instant gratification.


There are many...
Forum: Winamp Technical Support 28th March 2012, 07:34
Replies: 3
Views: 1,561
Posted By Silat
Knock knock?? Anyone home?

Knock knock?? Anyone home?
Forum: Winamp Technical Support 27th March 2012, 10:01
Replies: 3
Views: 1,561
Posted By Silat
It is playing according to the

spectrum analyzer but there is no sound. Other shoutcast stations are fine. But some show they are receiving visually but there is no sound.
Forum: Winamp Technical Support 12th November 2010, 07:57
Replies: 0
Views: 943
Posted By Silat
5581 error during install

When I try to install it tells me that winamp is running so the install fails.
Winamp is not on this box.
win 7 64
Forum: Winamp Technical Support 24th May 2005, 02:54
Replies: 1
Views: 731
Posted By Silat
Never mind. I found the answer in another thread....

Never mind. I found the answer in another thread. It figures that would happen after I looked for a half hour then posted:)
Forum: Winamp Technical Support 24th May 2005, 02:50
Replies: 1
Views: 731
Posted By Silat
4th note of every song fades

I have reinstalled. I have the latest version. Hijack log is clean.
Winamp fades on the fourth note (approx) of every track. It continues playing the song immediately.
Ive tried diff drives and...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump