Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: killkenny1
Forum: Winamp Bug Reports 18th December 2010, 08:57
Replies: 98
Views: 36,384
Posted By killkenny1
Tried spyder2314's method also didn't help me,...

Tried spyder2314's method also didn't help me, but I've managed to "repair" my diePod. What I did is this: I just transferred music via Winamp, then disconnected and voila, diePod once again saw...
Forum: Winamp Bug Reports 14th December 2010, 15:40
Replies: 98
Views: 36,384
Posted By killkenny1
Sorry it took me so long. I've tried that you...

Sorry it took me so long. I've tried that you have suggested me, but it doesn't seem to work for me, probably I'm doing something wrong. I have included a screenshot. Anyway I believe the file which...
Forum: Winamp Bug Reports 14th December 2010, 08:09
Replies: 98
Views: 36,384
Posted By killkenny1
DJ Egg thanks for your answer, but it still...

DJ Egg thanks for your answer, but it still doesn't work. Probably I have three solutions - make a clean install of winamp and try again, copy all music from ipoop to itunes and try to sync it, and...
Forum: Winamp Bug Reports 13th December 2010, 17:33
Replies: 98
Views: 36,384
Posted By killkenny1
I also got issues with my ipod. I don't even...

I also got issues with my ipod. I don't even transfer anything, just use winamp for playback. I've used earlier versions winamp for playback, but hadn't any issues. After the 5.6 update my ipod...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump