Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: CamelKnight
Forum: SHOUTcast Technical Support 13th November 2017, 22:00
Replies: 10
Views: 4,040
Posted By CamelKnight
Thanks for the suggestion :) I'll have a look at...

Thanks for the suggestion :) I'll have a look at that too!

I managed to solve the problem by changing the bitrate to the files affected. They were all in 320kbps and apparently Winamp/Shoutcast...
Forum: SHOUTcast Technical Support 10th November 2017, 15:16
Replies: 10
Views: 4,040
Posted By CamelKnight
Thanks for the suggestion, I'll go check those...

Thanks for the suggestion, I'll go check those out :) Hopefully this will solve my problem!
Forum: SHOUTcast Technical Support 10th November 2017, 14:56
Replies: 10
Views: 4,040
Posted By CamelKnight
I use some random freeware software. I've...

I use some random freeware software. I've switched since some time, also to some random freeware software. Not the best out there I guess but it has always done it's job fine. Encoding on fairly high...
Forum: SHOUTcast Technical Support 10th November 2017, 13:48
Replies: 10
Views: 4,040
Posted By CamelKnight
Stream plays at double speed

Now I've finally got my stream running, it sometimes plays at double speed. On my computer it works fine, but when I listen to the stream, it plays twice as fast. I don't know what causes this as it...
Forum: SHOUTcast Technical Support 5th November 2017, 21:27
Replies: 6
Views: 1,626
Posted By CamelKnight
I managed to fix things :) In the end all I...

I managed to fix things :)
In the end all I needed to do, apparently, was switch the encoder. I used the AAC encoder before. Switching it to MP3 made it available for others to listen to and also...
Forum: SHOUTcast Technical Support 5th November 2017, 14:55
Replies: 6
Views: 1,626
Posted By CamelKnight
Thanks for your help :) I changed the...

Thanks for your help :)

I changed the sc_serv.conf to show streampath_1=love4k-pop and I no longer see an error in the logfile.
However, when I go to http://myIP:myport/love4k-pop in Chrome it...
Forum: SHOUTcast Technical Support 4th November 2017, 21:04
Replies: 6
Views: 1,626
Posted By CamelKnight
After browsing through the logfiles I noticed an...

After browsing through the logfiles I noticed an error.
WARN [CONFIG] Ignoring Streampath_1=http://listen.shoutcast.com/love4k-pop as this will produce an invalid path

Don't know why that's...
Forum: SHOUTcast Technical Support 4th November 2017, 20:11
Replies: 6
Views: 1,626
Posted By CamelKnight
It's because I was offline. If you search for it...

It's because I was offline. If you search for it now, it show does up.
I'm using ADTS-AAC Encoder in Winamp/DSP.
DNAS version is 2.5.5.733, the latest version available afaik
Forum: SHOUTcast Technical Support 3rd November 2017, 22:19
Replies: 6
Views: 1,626
Posted By CamelKnight
Station not working

Hi,

I've tried searching for this problem but am unable to find it. Perhaps I've overlooked it. If so, kindly direct me to the appropriate thread and I'll take another look :)

Anyhow. I've been...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump