Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Victhor
Forum: Winamp Technical Support 12th June 2014, 20:23
Replies: 30
Views: 9,702
Posted By Victhor
Like I said.. An exercise in futility.. I hope to...

Like I said.. An exercise in futility.. I hope to see your report next year! :D
Forum: Winamp Technical Support 12th June 2014, 15:43
Replies: 30
Views: 9,702
Posted By Victhor
@Aminifu (and DrO if you want to refresh your...

@Aminifu (and DrO if you want to refresh your memory):

Uuuffss... Was trying to replicate the bug with new files and finally dig it.. (seems like today is a day for doing some exercise in futility...
Forum: Winamp Technical Support 12th June 2014, 14:20
Replies: 30
Views: 9,702
Posted By Victhor
Mmmm... I can't replicate the bug right now, I'm...

Mmmm... I can't replicate the bug right now, I'm at work and this Winamp is not configured like my Winamp at home, when I get there I'll try again and have a more precise answer for you!

PS /...
Forum: Winamp Technical Support 12th June 2014, 13:34
Replies: 30
Views: 9,702
Posted By Victhor
You did tried (or that's what you told me :p ),...

You did tried (or that's what you told me :p ), but was tricky to solve so it went on.
Since you don't remember I refresh your memory; you also promised to fix the right gap in the ML along this :D...
Forum: Winamp Technical Support 12th June 2014, 13:28
Replies: 30
Views: 9,702
Posted By Victhor
Isn't this the bug I reported on the betas when...

Isn't this the bug I reported on the betas when selecting albums with no artist tag? (which strangely did showed up if I select more than 1 album)
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump