Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Ricardo S.
Forum: Winamp Bug Reports 29th June 2011, 02:53
Replies: 7
Views: 8,118
Posted By Ricardo S.
MrSinatra, I got your point. I, as an user, can...

MrSinatra, I got your point.
I, as an user, can not say if it is a bug or not, or a driver issue, etc.
For me, all directions point to Winamp, but of course, that is just my suspicion.
As far as I...
Forum: Winamp Bug Reports 28th June 2011, 23:38
Replies: 7
Views: 8,118
Posted By Ricardo S.
In this case I believe it is not video driver...

In this case I believe it is not video driver related, once I am using AMD Catalyst drivers.

By the way, I executed some other tests:
- using the Winamp Classic skin;
- disabling "Use freeform...
Forum: Winamp Bug Reports 28th June 2011, 22:02
Replies: 7
Views: 8,118
Posted By Ricardo S.
MrSinatra, thank you for your reply. Do you...

MrSinatra, thank you for your reply.
Do you remeber what video drivers or video board you were using?
Forum: Winamp Bug Reports 27th June 2011, 00:50
Replies: 7
Views: 8,118
Posted By Ricardo S.
Snapshots

Hello
Anybody have seen this issue before?
This time I´ve got a snapshot from the problem, attached file 1.png.
Right under the selected track there are 2 songs with no track number. Also you can...
Forum: Winamp Bug Reports 16th June 2011, 01:42
Replies: 7
Views: 8,118
Posted By Ricardo S.
Media Library list issue

Hello
I have noticed that the Media Library, after some scrolling, sometimes doesn´t display the correct song information. For instance, it displays the title "Song A", but when you click on it, it...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump