Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: KODI1235
Forum: Shoutcast Technical Support 24th July 2003, 07:40
Replies: 265
Views: 183,037
Posted By KODI1235
i checked it on shoutcast and it was working :)

i checked it on shoutcast and it was working :)
Forum: Shoutcast Technical Support 24th July 2003, 07:39
Replies: 265
Views: 183,037
Posted By KODI1235
it seems to be working fine now you was a lot of...

it seems to be working fine now you was a lot of help and thanx for all the help you game me i am getting no errors and no disconnects so once again thank you :)
Forum: Shoutcast Technical Support 24th July 2003, 05:06
Replies: 265
Views: 183,037
Posted By KODI1235
ok thanx for the info i just fixed it i think how...

ok thanx for the info i just fixed it i think how can i check to see if it is working right on shoutcast >?
Forum: Shoutcast Technical Support 24th July 2003, 04:53
Replies: 265
Views: 183,037
Posted By KODI1235
it is a police scanner (sorry)

it is a police scanner (sorry)
Forum: Shoutcast Technical Support 24th July 2003, 04:52
Replies: 265
Views: 183,037
Posted By KODI1235
it is a police if thats what you mean i am new to...

it is a police if thats what you mean i am new to all this so be patient please
Forum: Shoutcast Technical Support 24th July 2003, 04:43
Replies: 265
Views: 183,037
Posted By KODI1235
Help no source

it disconnects me after 30 seconds this is all new to me
this is the error i get <07/23/03@23:42:55> [yp_add] yp.shoutcast.com added me successfully
<07/23/03@23:43:26> [source] no data (30s...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump