Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 33
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: square pegger
Forum: Winamp Technical Support 24th January 2011, 13:13
Replies: 11
Views: 25,772
Posted By square pegger
long-winded post

@Batter Pudding

"Attacking the people trying to help..." Help me out here; I need additional clarification.

"Any chance of posting an actual example video?" The smallest MP4 video I have is ...
Forum: Winamp Technical Support 22nd January 2011, 13:58
Replies: 11
Views: 25,772
Posted By square pegger
@MrSinatra: one of the files included in my zip...

@MrSinatra: one of the files included in my zip upload is a MediaInfo report on a typical MP4 video that I can no longer watch with Winamp. MediaInfo shows quite a bit of information about a video...
Forum: Winamp Technical Support 21st January 2011, 16:47
Replies: 11
Views: 25,772
Posted By square pegger
This isn't my first post that never got solved

I don't need help watching MP4 videos in other players. I don't need to download anything. All my MP4 videos play fine in Media Player Classic, which uses ffdshow.

I'm beginning to think there's...
Forum: Winamp Technical Support 7th January 2011, 16:51
Replies: 11
Views: 25,772
Posted By square pegger
After years, I suddenly can't watch MP4 videos

PC: Dell Inspiron 6400 laptop
CPU: Intel Core Duo T2300 @ 1.66GHz
RAM: 2GB DDR2 PC-5300
Sound Card: SIGMATEL STAC 92XX C-Major HD Audio
Video Card: ATI Mobility Radeon X1300
Windows OS: XP...
Forum: Winamp Technical Support 27th October 2010, 17:59
Replies: 6
Views: 4,667
Posted By square pegger
Here's bad AVI file info

Attached are two screen shots of what I get when I ask for "View File Info" when a problem AVI file is playing, plus the MediaInfo report on that AVI file.

This AVI file plays correctly in Windows...
Forum: Winamp Technical Support 14th October 2010, 11:52
Replies: 6
Views: 4,667
Posted By square pegger
Splitter & Decoder Info

I use the Gabest MP4 splitter. Using Alt-3 when an MP4 video is playing is pretty uninformative; the window just says "ffdshow Audio Decoder" and "ffdshow Video Decoder".

I'm attaching a zip file...
Forum: Winamp Technical Support 13th October 2010, 12:45
Replies: 6
Views: 4,667
Posted By square pegger
The MP4 video which Winamp or FFDShow screws up...

The MP4 video which Winamp or FFDShow screws up not only plays fine in DivX Player, it also plays fine in Windows Media Player and Quicktime Alternative.
Forum: Winamp Technical Support 12th October 2010, 19:49
Replies: 6
Views: 4,667
Posted By square pegger
Things are getting worse. I now have an AVI video...

Things are getting worse. I now have an AVI video file I converted from a FLV video file and it also has the same distortion in Winamp while it looks fine in DivX Player. I used WinX HD Video...
Forum: Winamp Technical Support 10th October 2010, 16:40
Replies: 6
Views: 4,667
Posted By square pegger
Most MP4 videos play fine; a few don't

Dell Inspiron 6400 laptop
Intel Core Duo T2300 CPU @ 1.66 GHz
2GB DDR2 PC-5300 RAM
ATI Mobility Radeon X1300 video card
Windows XP Professional SP3 up to date
DirectX version 9.0c
Winamp 5.581...
Forum: Winamp Wishlist 20th August 2010, 18:01
Replies: 14
Views: 14,027
Posted By square pegger
I just want to express my gratitude to the...

I just want to express my gratitude to the developers who are working on getting a future version of Winamp to recognize a 5th gen Nano. iTunes is indescribably nasty to use and Apple's sanctimonious...
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 18th August 2010, 18:01
Replies: 29
Views: 29,637
Posted By square pegger
Thumbs up popcan's advice works for me

Elect popcan King of the Universe!

I didn't do enough research before buying a nano 5g or else I would have snagged a new unused 4g I knew about.

This is my first Apple device and I already...
Forum: Winamp Technical Support 5th June 2010, 17:09
Replies: 2
Views: 15,976
Posted By square pegger
Got it limping

I forgot to mention that I ran "regsvr32 MatroskaSplitter.ax" after I put it into my C:\Windows\system32 folder with my other AX files.

When it didn't work, I unregistered the splitter via...
Forum: Winamp Technical Support 5th June 2010, 16:13
Replies: 2
Views: 15,976
Posted By square pegger
Gabest MKV splitter for MKV?

Winamp 5.572
Windows XP Pro SP3

I've read the posts about non-Pro users and MKV video.

Right now, I've got the Gabest MP4 splitter and ffdshow because I view MP4 video every day. The Gabest...
Forum: Winamp Technical Support 19th April 2010, 17:55
Replies: 0
Views: 6,311
Posted By square pegger
A warning about Microsoft Fix it Center

Microsoft has a Beta out of a tool called Microsoft Fix it Center. One of the things it offers to fix is the problem "Video freezes or crashes in Internet Explorer or Windows programs". Since I...
Forum: Winamp Technical Support 21st December 2009, 08:00
Replies: 25
Views: 16,984
Posted By square pegger
I'm going to wait a while and closely watch forum...

I'm going to wait a while and closely watch forum posts for users' reports that a new version is copacetic before I budge from 5.56.
Forum: Winamp Technical Support 20th December 2009, 18:26
Replies: 25
Views: 16,984
Posted By square pegger
Unrelease 5.57, take it away

I thought I was good to go with 5.57, but it only plays the audio and won't display the video on a Windows Media stream I've watched for years with Winamp. I uninstalled 5.57 once again and...
Forum: Winamp Technical Support 20th December 2009, 14:28
Replies: 25
Views: 16,984
Posted By square pegger
Uninstall Winamp, then try downloading and...

Uninstall Winamp, then try downloading and installing the Visual C++ Runtime from Microsoft:
...
Forum: Winamp Technical Support 20th December 2009, 12:18
Replies: 25
Views: 16,984
Posted By square pegger
I'm not exactly supernerd or anything, but try...

I'm not exactly supernerd or anything, but try this: Click your start button (usually in the lower left corner of your screen), select Run... from the dropdown menu, then type this into the box that...
Forum: Winamp Technical Support 19th December 2009, 18:03
Replies: 25
Views: 16,984
Posted By square pegger
The latest download of 5.57, which was fixed 17...

The latest download of 5.57, which was fixed 17 Dec 09 or so, seems to work with no problems for me. I did have to revert to my backup copy of winamp.bm (winamp bookmarks) when I uninstalled 5.57 and...
Forum: Winamp Technical Support 18th December 2009, 11:08
Replies: 25
Views: 16,984
Posted By square pegger
Same problem

I also get the same error dialog box (see attached PNG file). Normally, I upload a zip file containing my_plugin_list.txt, hijackthis.txt, DxDiag Output.txt, and a MediaInfo.txt file for a problem...
Forum: Winamp Technical Support 14th December 2009, 17:33
Replies: 2
Views: 2,924
Posted By square pegger
AVI: one file bad in Winamp, OK in DivX & WMP

PC: Dell Inspiron 6400 (mm061) laptop
CPU: Intel Core Duo T2300 @ 1.66MHz
RAM: 2GB DDR2 PC-5300
Sound Card: Sigmatel STAC 92XX C-Major HD Audio
Video Card: ATI Radeon Mobility X1300
Windows OS:...
Forum: Winamp Technical Support 1st March 2008, 21:48
Replies: 9
Views: 6,930
Posted By square pegger
When was the change?

I had the same problem with winamp.bm's location.

I used to backup winamp.bm from my C:\Program Files\Winamp folder, but when I upgraded to 5.52 that became the wrong thing to do. I already backup...
Forum: Winamp Technical Support 5th December 2007, 08:45
Replies: 9
Views: 9,073
Posted By square pegger
Gabest splitter solved MP4 problem

I uninstalled Haali and installed the Gabest MP4 splitter per your recommendation. That did it; my MP4 video on my hard drive now plays in Winamp. I can go back to having Winamp being my only media...
Forum: Winamp Technical Support 4th December 2007, 08:01
Replies: 9
Views: 9,073
Posted By square pegger
OK, so I did a web upgrade to DirectX 9.0c and...

OK, so I did a web upgrade to DirectX 9.0c and installed the Haali splitter. Then I rebooted and got a new DirectX diagnostic text file. I also took a new screen shot of the Winamp file info for the...
Forum: Winamp Technical Support 3rd December 2007, 14:51
Replies: 9
Views: 9,073
Posted By square pegger
Well, I did preview my post, so that may be why...

Well, I did preview my post, so that may be why the zip never arrived. Something needs to be fixed there, I'd say.

Here's what's in the 85KB zip file now:

DxDiag.txt
...
Showing results 1 to 25 of 33

 
Forum Jump