Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: braaains
Forum: Winamp Technical Support 6th May 2004, 23:24
Replies: 3
Views: 2,234
Posted By braaains
Uninstalled ACEFilter. It works perfectly now....

Uninstalled ACEFilter. It works perfectly now. ^________^ *huggles and loves her Winamp*
Forum: Winamp Technical Support 4th May 2004, 00:49
Replies: 3
Views: 946
Posted By braaains
Mine does the exact same thing! Except...with...

Mine does the exact same thing! Except...with video files instead of mp3s.
Forum: Winamp Technical Support 4th May 2004, 00:48
Replies: 3
Views: 2,234
Posted By braaains
Okay, this is weird. It worked yesterday. I...

Okay, this is weird. It worked yesterday. I clickied on some of the options winamp gives for that plugin just to see if it would do anything, and then I ran Milkdrop and it was awesome and then I...
Forum: Winamp Technical Support 1st May 2004, 03:15
Replies: 3
Views: 2,234
Posted By braaains
unable to play video files

Whenever I attempt to play any sort of video file (*.avi; *.mpg; *.mpeg; *.wmv) Winamp crashes and burns. This is obviously bad. It has actually played an avi, once, and that worked fine. And I have...
Forum: Winamp Bug Reports 27th April 2004, 00:32
Replies: 109
Views: 118,770
Posted By braaains
Unable to play video.

Whenever I attempt to play any sort of video file (*.avi; *.mpg; *.mpeg; *.wmv) Winamp crashes. This is obviously bad. It has actually played an avi, once, and that worked fine. So, it's not the...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump