Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: 1JoeskyIVXX
Forum: Winamp Bug Reports 26th August 2004, 10:31
Replies: 1
Views: 2,511
Posted By 1JoeskyIVXX
Winamp Skin File Arbitrary Code Execution Vulnerability

http://secunia.com/advisories/12381/



View Patched/Unpatched advisories on all products e.g.:
Internet Explorer 6 | Mozilla Firefox | Opera 7

Home >> Secunia Advisories >> Winamp Skin...
Forum: Winamp Technical Support 22nd July 2004, 02:46
Replies: 6
Views: 4,364
Posted By 1JoeskyIVXX
Thank you!!!!!!!!

:up: :D :up:
Forum: Winamp Technical Support 22nd June 2004, 06:09
Replies: 6
Views: 4,364
Posted By 1JoeskyIVXX
Forum: Winamp Technical Support 22nd June 2004, 05:58
Replies: 6
Views: 4,364
Posted By 1JoeskyIVXX
Thanks,

Ive done all of what you suggested and it worked well, but do you happen have a link to a version of spinamp that actually works?

Thanks,
1JoeSky
Forum: Winamp Technical Support 21st June 2004, 17:15
Replies: 6
Views: 4,364
Posted By 1JoeskyIVXX
"List index out of bounds(0)"

I receive this error everytime I've started winamp in the last 20 days. I beleive it has something to do wit the spin amp plug in, due to the fact it has not worked either for the same time period....
Forum: Winamp Technical Support 23rd January 2004, 15:00
Replies: 6
Views: 1,198
Posted By 1JoeskyIVXX
5.01

Is what I'm now using as I uninstalled the other version and did a clean insatll.

Thanks
Forum: Winamp Technical Support 23rd January 2004, 11:11
Replies: 6
Views: 1,198
Posted By 1JoeskyIVXX
P4 1.4 120 Gig hd 512 Mb ...

P4 1.4
120 Gig hd
512 Mb
SoundBlaster/Audigy 24 Bit HD
Forum: Winamp Technical Support 23rd January 2004, 00:27
Replies: 6
Views: 1,198
Posted By 1JoeskyIVXX
Yes, I believe it is 5.02 or RC 8

Am I in the wrong forum?
Forum: Winamp Technical Support 22nd January 2004, 22:19
Replies: 6
Views: 1,198
Posted By 1JoeskyIVXX
New WinAmp Beta freezing and shutting off.....

... My sound (muting my speakers) and happens every time within 6-7 minutes of streaming playback. Is there a fix?
Am I the only one with this problem?

HELP!:mad:
Forum: Winamp Wishlist 4th April 2003, 18:14
Replies: 0
Views: 794
Posted By 1JoeskyIVXX
News/spinamp

I would really like to see a news only catigory and also a plug-in for Spinamp.:weird:
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump