Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: gersto
Forum: Winamp Bug Reports 13th April 2011, 00:44
Replies: 137
Views: 86,059
Posted By gersto
Since i haven't seen this submitted here yet: ...

Since i haven't seen this submitted here yet:

Winamp 5.61 (5.6.1.3133) - clean install (with NO 3rd-party plugins)
No Winamp Language Pack
Skin: Bento
Windows 7 Professional 64-Bit SP1 - US...
Forum: Winamp Technical Support 11th March 2011, 23:44
Replies: 6
Views: 1,648
Posted By gersto
Yeah the only plugin i used was the official...

Yeah the only plugin i used was the official monkey's audio APE plugin. Never saw any other winamp plugins besides it. Honestly though APE has no CRC checking, that's why i moved to FLAC. A lot of my...
Forum: Winamp Technical Support 11th March 2011, 23:38
Replies: 2
Views: 1,214
Posted By gersto
Wow O_o if i recall correctly when i had...

Wow O_o

if i recall correctly when i had Winamp running on a 486 playback was just too choppy, and that was back in the Winamp 2.x days. I didn't get any good playback til i got a Pentium 90 so i...
Forum: Winamp Discussion 9th November 2010, 00:21
Replies: 141
Views: 188,562
Posted By gersto
USB Sync (pmp_android), i've never used the WiFi...

USB Sync (pmp_android), i've never used the WiFi sync.
Forum: Winamp Discussion 3rd November 2010, 23:59
Replies: 141
Views: 188,562
Posted By gersto
I noticed one bug with Winamp in regards to...

I noticed one bug with Winamp in regards to syncing with my Droid Eris (running Android 2.1)

If you have a playlist that has characters that can't be used in a file name (in my case a '?'). the...
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 18th February 2008, 22:19
Replies: 16
Views: 2,526
Posted By gersto
as far as i know there hasn't been a firmware...

as far as i know there hasn't been a firmware update for the 4G Photo since before iTunes 7 came out
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 18th February 2008, 17:35
Replies: 16
Views: 2,526
Posted By gersto
It Works!

Guess i also should've check here sooner. The new version 3.04 though works like a charm with the photos upload on the 4G Photo. Thanks again :) I'm still surprised that no one else has posted before...
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 18th February 2008, 17:31
Replies: 12
Views: 2,455
Posted By gersto
Photo in 4G Works!

Hey Abu,

Guess i should've waited just a bit longer before posting to see if you've had any luck with Photos in the 4G ;) I just downloaded and tried v3.04 and the photos works on the 4G now....
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 12th February 2008, 22:33
Replies: 16
Views: 2,526
Posted By gersto
Hey Abu, thought i'd bump it back up again...

Hey Abu,

thought i'd bump it back up again and see if you've looked into it. I tried the new 3.03 with the latest patch #5 since it mentioned fixing an issue with the Nano 3G photo upload, hoping...
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 11th December 2007, 20:26
Replies: 16
Views: 2,526
Posted By gersto
was just wondering if you've made any progress...

was just wondering if you've made any progress with the photo upload and the 4g photo?
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 15th November 2007, 16:37
Replies: 16
Views: 2,526
Posted By gersto
Ok here is the new one: Winamp 5.5 + ml_ipod...

Ok here is the new one: Winamp 5.5 + ml_ipod v3.02
http://stashbox.org/51045/iPod-G-2007-11-15-0927.zip
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 13th November 2007, 22:42
Replies: 16
Views: 2,526
Posted By gersto
Ok here it is:...

Ok here it is: http://stashbox.org/50687/iPod-G-2007-11-13-1009.zip
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 13th November 2007, 17:12
Replies: 16
Views: 2,526
Posted By gersto
I don't see a 'debug archive' but should I assume...

I don't see a 'debug archive' but should I assume 'Create Archive for Bug Report' is what i'm looking for? Do you need/want me to upload that same pic using WinAmp as well to compare?

FYI - i...
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 1st November 2007, 14:49
Replies: 16
Views: 2,526
Posted By gersto
Done!

Ok i have it uploaded if it matters i used iTunes v7.4.2.4:
http://stashbox.org/47964/Photos.zip
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 30th October 2007, 23:42
Replies: 16
Views: 2,526
Posted By gersto
Photo Upload Problems with 4G Photo

I'm able to upload the pictures but when i go to view them on my iPod they are all scrambled. The thumbnails are fine but the actual pictures are messed up. I thought maybe the resolution was too...
Forum: Winamp Bug Reports 20th April 2004, 14:18
Replies: 1
Views: 1,790
Posted By gersto
WA crashes soon after playing a single song + database error

Every time WA 5.03 starts, it takes a bit long, then says in the Library "Error initializing database!!! :("

as soon as 1 song starts playing, the program locks up, not even gettinga chance to...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump