Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 18 of 18
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: copykat
Forum: Winamp Technical Support 10th January 2010, 09:07
Replies: 15
Views: 4,982
Posted By copykat
Sorry DJ Egg - my question was a couple above the...

Sorry DJ Egg - my question was a couple above the ipod one.
You asked me to add spec, paste Hijack this and attach logs.
I have done so....but heard notjhing back.
I didn't want to start a new...
Forum: Winamp Technical Support 8th January 2010, 09:07
Replies: 15
Views: 4,982
Posted By copykat
DJ Egg - any chance you could offer me advice...

DJ Egg - any chance you could offer me advice (see above)
Forum: Winamp Technical Support 29th December 2009, 08:58
Replies: 15
Views: 4,982
Posted By copykat
Hi DJ Egg - I have listed relevant info below,...

Hi DJ Egg -
I have listed relevant info below, and have also attached the required logs.
Many thanks for helping me with this - it has proved most frustrating.

SYSTEM SPEC:

Abit IP35 Dark...
Forum: Winamp Technical Support 21st October 2009, 21:52
Replies: 15
Views: 4,982
Posted By copykat
Any feedback on this? I recently reinstalled...

Any feedback on this?
I recently reinstalled my OS, and I am having similar problems with pro.
Any new mp3s are not added to the library, even when I manually browse to the folder.
The only way...
Forum: Winamp Technical Support 13th July 2009, 14:07
Replies: 13
Views: 8,383
Posted By copykat
I know this thread has been quiet for a long...

I know this thread has been quiet for a long time, but I too am having this problem.
I have been using Winamp Pro for 4 years now (free version since 2000) and it has never given me problems....
Forum: Winamp Technical Support 4th June 2007, 17:59
Replies: 2
Views: 1,603
Posted By copykat
Yup - after reinstalling WinampPro to try to...

Yup - after reinstalling WinampPro to try to resolve the "I can't burn to CD since upgrading" issue, I can't see my ipod.
My Winamp now does nothing that I need now!
Forum: Winamp Technical Support 4th March 2007, 15:30
Replies: 3
Views: 2,416
Posted By copykat
I made the same mistake - I upgraded to Winamp...

I made the same mistake - I upgraded to Winamp Pro to use the (so called) superior burning facility, only to find it didn't support CD-Text. So now I have to use Winamp & Nero again.
Now I'm...
Forum: Winamp Discussion 31st January 2006, 07:59
Replies: 257
Views: 162,746
Posted By copykat
WIll we have photo support with the new iPod...

WIll we have photo support with the new iPod plugin??
Forum: Winamp Technical Support 10th October 2005, 10:49
Replies: 8
Views: 3,561
Posted By copykat
I have tried removing any plugins (I only had two...

I have tried removing any plugins (I only had two that didn't come with the installation)

I run:
XP Pro SP2
Pentium 4 3Gb
Winamp Pro 5.1
MS Natural Multimedia Keyboards

I have tried...
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 10th October 2005, 09:41
Replies: 5
Views: 682
Posted By copykat
Oh - thats good to know. Mind you, I don't know...

Oh - thats good to know.
Mind you, I don't know why it should just start doing that then? Every track installed since is okay. And it was never disabled in ml_ipod.
Maybe just a glitch (or...
Forum: Winamp Technical Support 9th October 2005, 13:36
Replies: 8
Views: 3,561
Posted By copykat
Same problem

I have been searching this forum for this... I have the same problem.

All other hotkeys work except the Rating. I have tried lots of different type of key sequences, but to no avail.

Trying to...
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 7th October 2005, 07:51
Replies: 5
Views: 682
Posted By copykat
It is a problem, as the song titles are all like...

It is a problem, as the song titles are all like this (not just on a probe - but in Winamp too)
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 5th October 2005, 09:14
Replies: 5
Views: 682
Posted By copykat
also, it would appear that this has happened to...

also, it would appear that this has happened to 1200 songs, which now don't appear in Winamp.
They seem to be corrupted on the iPod and missing from Winamp.
Not sure what happened - however, I have...
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 5th October 2005, 08:17
Replies: 5
Views: 682
Posted By copykat
Title for imported songs comes up as "ml_ipod00xxx"

Having imported some songs onto my ipod, I noticed that many where missing from my pod. I ran a "probe" and it found the missing songs, but they all had a title of ml_ipod00xxx (where xxx is a 3...
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 26th September 2005, 13:26
Replies: 18
Views: 7,722
Posted By copykat
I have now solved the Sync problem by unchecking...

I have now solved the Sync problem by unchecking the Transcode option.
Still not sure about the Autofill though??

On another note - when I synched this morning, it transferred all the songs back...
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 26th September 2005, 13:17
Replies: 18
Views: 7,722
Posted By copykat
I'm having a prob with the new version of...

I'm having a prob with the new version of ML_iPod.
When I Sync - it comes up with a transcode error (I shouldn't need to transcode as the files have been "cleaned" with MuV Audio.
Also, if I use...
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 10th September 2005, 06:53
Replies: 3
Views: 1,017
Posted By copykat
I don't have USB 2.0 (only USB 1) and my pod...

I don't have USB 2.0 (only USB 1) and my pod connects fine.
Forum: Winamp iPod Plugin Discussion 4th September 2005, 11:07
Replies: 4
Views: 997
Posted By copykat
Yes..yes.. this has just happened to me. I...

Yes..yes.. this has just happened to me.
I deleted the erroneous playlists on Winamp, and now i have no songs on my iPod.
Wierd!!
Showing results 1 to 18 of 18

 
Forum Jump