Go Back   Winamp & SHOUTcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: CityHunter
Forum: SHOUTcast Discussions 26th June 2000, 19:07
Replies: 4
Views: 1,129
Posted By CityHunter
Brian: I don't know if you'll get much help from...

Brian: I don't know if you'll get much help from the support people here (I know they never replied to me from two weeks ago) on the same subject, but I accidentally found out that there is a...
Forum: SHOUTcast Discussions 20th June 2000, 17:27
Replies: 3
Views: 1,260
Posted By CityHunter
Well, with no help of any kind from the...

Well, with no help of any kind from the Winamp/Shoutcast folks http://forums.winamp.com/ubb/mad.gif, I think I stumbled onto the cause of the problem!

I uninstalled and reinstalled everything...
Forum: SHOUTcast Discussions 16th June 2000, 19:35
Replies: 40
Views: 5,660
Posted By CityHunter
Y'know, all this "connection refused" stuff with...

Y'know, all this "connection refused" stuff with firewalls has me wondering... I don't have a firewall, but I DO have *two* NIC's in the PC... one directly to the outside, and the other with an...
Forum: Winamp Technical Support 15th June 2000, 19:21
Replies: 0
Views: 822
Posted By CityHunter
I posted this problem in the Shoutcast group and...

I posted this problem in the Shoutcast group and got no responses, so I'll try this over here.

I've set up Shoutcast Server 1.666.1 on a Win98 PC with Winamp 2.64 and the Shoutcast 1.50b2 plugin. ...
Forum: SHOUTcast Discussions 12th June 2000, 16:17
Replies: 3
Views: 1,260
Posted By CityHunter
I'm having a similar problem, but I can't get a...

I'm having a similar problem, but I can't get a song title to appear at ALL! I'm running on Win98, with just Winamp2.60 and the 1.50b2 DSP plugin (and the 1.666 server), and I can't get the title to...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump