Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: rDn A r0k
Forum: Winamp Technical Support 5th May 2002, 02:38
Replies: 59
Views: 36,153
Posted By rDn A r0k
Ok, it's still not working for me, heres my...

Ok, it's still not working for me, heres my system specs:

Compaq Presario 5102US
128 MB SDRAM (upgrading soon)
AMD Athlon 1.2 GHz
30 GB Hard drive
Windows 2000 Pro

For those of you just...
Forum: Winamp Technical Support 2nd May 2002, 21:21
Replies: 59
Views: 36,153
Posted By rDn A r0k
I've had the same problem, only it started for me...

I've had the same problem, only it started for me after I installed Maya Unlimited (A $7000 3d program). I have all the latest drivers for everything I could find the latest drivers for, video card,...
Forum: Winamp Technical Support 21st March 2002, 22:53
Replies: 4
Views: 4,830
Posted By rDn A r0k
Nothing is read-only. As for system specs: ...

Nothing is read-only. As for system specs:

AMD Athlon 1.2 GHz
128 MB SDRAM
30 GB HD
SoundMAX Integrated Digital Audio
PCTel v.90 56k modem
S3 ProSavage video card

Winamp was workin fine...
Forum: Winamp Technical Support 20th March 2002, 17:09
Replies: 4
Views: 4,830
Posted By rDn A r0k
In_wave.dll

Winamp keeps causing errors in IN_WAVE.DLL. I've tried reinstalling it but that hasn't corrected the problem. This just started after I formatted my hard drive a few days ago. After the program...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump