Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Belarathon
Forum: Winamp Development 17th February 2010, 10:37
Replies: 55
Views: 40,205
Posted By Belarathon
I should also note that when I play like sampled...

I should also note that when I play like sampled music, I can switch instantaneously to the next track. It's only when switching 96>44.1, or 44.1>96 that problems occur.
Forum: Winamp Development 17th February 2010, 10:19
Replies: 55
Views: 40,205
Posted By Belarathon
It's almost like I have to wait several seconds...

It's almost like I have to wait several seconds before playing a song of a different sample rate. I wonder if the new feature you implemented, holding the WASAPI session open five seconds, would be...
Forum: Winamp Development 17th February 2010, 10:03
Replies: 55
Views: 40,205
Posted By Belarathon
Adion: I think you are making progress: I...

Adion:

I think you are making progress: I decided to try the plug-in again tonight, and for the first time, I had 44.1 Khz audio play back with absolutely no static! Also, you should know that...
Forum: Winamp Development 13th February 2010, 22:03
Replies: 55
Views: 40,205
Posted By Belarathon
That's because it's having to up-sample to 48Khz....

That's because it's having to up-sample to 48Khz. Is your sound card a creative? Many audio cards resample everything on board to 48Khz...example, Audigy I & II, among others. Ideally you'd want a...
Forum: Winamp Development 11th February 2010, 20:54
Replies: 55
Views: 40,205
Posted By Belarathon
Incidentally, I enabled my onboard sound (ACL850)...

Incidentally, I enabled my onboard sound (ACL850) and the plugin worked great @ 44.1Khz.
Forum: Winamp Development 10th February 2010, 22:00
Replies: 55
Views: 40,205
Posted By Belarathon
Yep...I figured that eventually. I couldn't get...

Yep...I figured that eventually. I couldn't get it to play at all *without* exclusive mode.
Forum: Winamp Development 10th February 2010, 03:27
Replies: 55
Views: 40,205
Posted By Belarathon
Same here...almost like there isn't enough buffer...

Same here...almost like there isn't enough buffer or something. It occurs to me: If the plugin fails to initialize the sound card and falls back to re-sampling, how are we to know whether or not...
Forum: Winamp Development 3rd February 2010, 23:13
Replies: 55
Views: 40,205
Posted By Belarathon
The bad: ...

The bad:

http://bis.midco.net/nowvoyager3/44.1.jpg



The good:

http://bis.midco.net/nowvoyager3/96.jpg
Forum: Winamp Development 3rd February 2010, 05:40
Replies: 55
Views: 40,205
Posted By Belarathon
I've just tried the WASAPI output using Winamp...

I've just tried the WASAPI output using Winamp 5.572 with an M-Audio Delta Audiophile 2496. It works beautifully with 24 bit 96Khz source material, but with 44.1Khz sampled source material, there is...
Forum: Winamp Discussion 27th February 2009, 04:46
Replies: 190
Views: 161,203
Posted By Belarathon
So far so good, but I have to wonder - are there...

So far so good, but I have to wonder - are there any future plans to fix the .m3u file association under Vista? It's been broken since version 5.52. I always end up installing 5.52 first to get the...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump