Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: mattyday
Forum: Winamp Technical Support 21st November 2006, 14:16
Replies: 38
Views: 25,010
Posted By mattyday
A hijack this log will reveal a lot of personal...

A hijack this log will reveal a lot of personal info -- such as what company I work for and so on... unless I start removing/editing things... then the validity of such a log falls in to question...
Forum: Winamp Technical Support 19th November 2006, 22:24
Replies: 38
Views: 25,010
Posted By mattyday
Any MP3 causes this problem. I removed Winamp and...

Any MP3 causes this problem. I removed Winamp and installed using a minimal install (no 3rd party plugins, only the most basic ML plugins -- no dashboard etc). It's the same regardless of output...
Forum: Winamp Technical Support 19th November 2006, 17:14
Replies: 38
Views: 25,010
Posted By mattyday
Hi, I tried a clean install &c, and the usage was...

Hi, I tried a clean install &c, and the usage was still high. For now, 5.21 works perfectly with no noticable CPU usage... As I'm not convinced I need the new features offered by 5.31, I'll stay on...
Forum: Winamp Technical Support 18th November 2006, 17:30
Replies: 38
Views: 25,010
Posted By mattyday
I'm getting the exact same issue, using 7-11% CPU...

I'm getting the exact same issue, using 7-11% CPU to playback MP3s and showing a noticable slowdown... Not had this since my Pentium w/ MMX days, so downgraded and all is fine again... Possible bug?
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump