Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: eyedawg
Forum: Winamp Technical Support 18th June 2011, 02:29
Replies: 0
Views: 1,661
Posted By eyedawg
video playback issue: short pause/glitch every few seconds.

My issue is with playing a .mkv movie (Life Cycles 2010 is amazing, go watch it).
there are very short lags in playback every few seconds through the whole movie, but the audio seems to be fine. I...
Forum: Winamp for Android 15th December 2010, 02:49
Replies: 32
Views: 94,745
Posted By eyedawg
you can use boxee as your media player and get...

you can use boxee as your media player and get the boxee remote app for android
Forum: Winamp Technical Support 19th October 2006, 04:43
Replies: 10
Views: 3,362
Posted By eyedawg
I thought that I _had_ the latest... Thanx that's...

I thought that I _had_ the latest... Thanx that's got it working. I tried an xvid and it seemed to still have the problem playing it, but I checked the file with Gspot and it had some sort of error...
Forum: Winamp Technical Support 19th October 2006, 03:34
Replies: 10
Views: 3,362
Posted By eyedawg
This really irritates me, I want to use winamp. ...

This really irritates me, I want to use winamp.
I hope it's cool to revive this thread, since it's still an issue...
Here's some more info if it's of any help:

Dell Dimension E521
AMD Athlon 64...
Forum: Winamp Technical Support 19th October 2006, 00:55
Replies: 10
Views: 3,362
Posted By eyedawg
Did you ever find a solution? I have the same...

Did you ever find a solution? I have the same problem...
I updated my video drivers without any change.
I run ffdshow, Haali Media Splitter, and Winamp 5.3
Gspot says the codecs are installed
...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump