Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Lindoman
Forum: Winamp Bug Reports 1st March 2010, 18:40
Replies: 137
Views: 97,019
Posted By Lindoman
Winamp Remote doesn't work through Winamp period,...

Winamp Remote doesn't work through Winamp period, since v5.56 I believe. A javascript error pops up whenever you try to play a song, but it does let you browse directories. See this thread in the...
Forum: Shoutcast Discussions 23rd February 2010, 23:45
Replies: 10
Views: 5,227
Posted By Lindoman
Too bad Winamp Remote/Orb is a piece of crap and...

Too bad Winamp Remote/Orb is a piece of crap and doesn't work. I really wish it worked but it hasn't worked for me since several versions ago. All I get is javascript errors now when I try to play...
Forum: Winamp Technical Support 12th January 2010, 07:44
Replies: 11
Views: 12,559
Posted By Lindoman
Thank you! I had to use the DirectShow method...

Thank you! I had to use the DirectShow method but it works! Hopefully I can figure this out if I have to install winamp again :)
Forum: Winamp Technical Support 6th January 2010, 19:20
Replies: 58
Views: 109,173
Posted By Lindoman
Ok I tried your ml_orb_557x.exe with no change...

Ok I tried your ml_orb_557x.exe with no change but just uninstalled everything and downloaded fresh copy and reinstalled and everything works now. I can go to preferences without Winamp crashing and...
Forum: Winamp Technical Support 4th January 2010, 23:13
Replies: 58
Views: 109,173
Posted By Lindoman
Sweet, good to hear! and glad I helped since that...

Sweet, good to hear! and glad I helped since that seems like a pretty major failure to have.. easy fix maybe for a dev but a showstopper for everyday folks. Does this fix the Remote Media problem I...
Forum: Winamp Technical Support 4th January 2010, 07:38
Replies: 58
Views: 109,173
Posted By Lindoman
I just tried to freshly install Winamp on a brand...

I just tried to freshly install Winamp on a brand new drive with fresh WinXP Pro install (with all updates) and got this error. I installed Winamp Remote, unchecked the other extras on that screen. ...
Forum: Winamp Technical Support 21st July 2009, 14:48
Replies: 3
Views: 5,934
Posted By Lindoman
By the way, I did post a bug report. It's here -...

By the way, I did post a bug report. It's here -
http://forums.winamp.com/showthread.php?postid=2536959#post2536959

Well geez, add this after the "showthread.php?" in one of the forum URLs -...
Forum: Winamp Bug Reports 6th July 2009, 14:26
Replies: 137
Views: 71,110
Posted By Lindoman
Bug - No Remote Media

Winamp 5.56 (build ?? can't find)
Problem occurs after upgrade to 5.56 and after clean install of 5.56, no 3rd party skins or plugins
Language Pack: None (default English US)
Skin: Bug occurs with...
Forum: Winamp Technical Support 3rd July 2009, 15:07
Replies: 3
Views: 5,934
Posted By Lindoman
Upgraded to 5.56 and Remote Media is missing

First of all I'd like to say I searched for this issue a LOT and didn't find anything which was surprising. Hopefully someone can help.

I just upgraded to Winamp 5.56 from an earlier 5.x version....
Forum: Winamp Technical Support 11th April 2007, 04:03
Replies: 0
Views: 904
Posted By Lindoman
Can't play CD!

I just installed the newest winamp from the website and did the standard install.

Other files play fine but while playing a CD track, the sound barely plays. I would call it "cutting out" but...
Forum: Classic Skins 1st October 2000, 07:10
Replies: 4
Views: 1,111
Posted By Lindoman
I submitted a skin about a week and a half ago. ...

I submitted a skin about a week and a half ago. How long does it usually take for them to put it up? I think I submitted it correctly. I went to developer and then to the skins link there and then...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump