Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Medley
Forum: Winamp Technical Support 26th March 2009, 12:09
Replies: 79
Views: 58,969
Posted By Medley
yes i did backed them up! ...

yes i did backed them up!

http://rapidshare.com/files/213741438/ml.rar.html
Forum: Winamp Technical Support 26th March 2009, 02:35
Replies: 79
Views: 58,969
Posted By Medley
ok, narrowed downd the problem to "main.idx" file...

ok, narrowed downd the problem to "main.idx" file located in %appdata%\Winamp\Plugins\ml

deleting it made ML work, but it deleted all my library entries, had to reload all my files to de library....
Forum: Winamp Technical Support 26th March 2009, 02:08
Replies: 79
Views: 58,969
Posted By Medley
Hey... removing both plugins didnt work... what i...

Hey... removing both plugins didnt work... what i did was go to %appdata%\winamp and backed up the folder, then started up winamp and problem whent away!!(with all my settings) ill try messing with...
Forum: Winamp Technical Support 25th March 2009, 18:39
Replies: 79
Views: 58,969
Posted By Medley
there you go should i try an older version...

there you go

should i try an older version meanwhile? (where can i get it?)
Forum: Winamp Technical Support 25th March 2009, 16:47
Replies: 79
Views: 58,969
Posted By Medley
ML's "Local Media" is Dead ! :(

here is a pic to mi problem

http://img79.imageshack.us/img79/7542/medialx.th.jpg (http://img79.imageshack.us/my.php?image=medialx.jpg)


other things from the media library work, that part its...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump