Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 17 of 17
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Tormy
Forum: Shoutcast Technical Support 17th February 2019, 21:28
Replies: 3
Views: 761
Posted By Tormy
just to complete the information, I use dynu DNS

just to complete the information, I use dynu DNS
Forum: Shoutcast Technical Support 17th February 2019, 11:38
Replies: 3
Views: 761
Posted By Tormy
No one knows? Or no one got the same issue?

No one knows? Or no one got the same issue?
Forum: Shoutcast Technical Support 17th February 2019, 00:08
Replies: 3
Views: 761
Posted By Tormy
Why does shoutcast resolve the Dynamic DNS as a redirect?

I wanted to use a DyDNS system, to avoid that a change of the IP address of the server, could cause the off of Shoutcast ...
We are in 2019 and "manual staff" are belonging to past century

thus I...
Forum: Shoutcast Technical Support 16th February 2019, 20:34
Replies: 13
Views: 7,222
Posted By Tormy
I did find ... the username is ALWAYS "Admin" ......

I did find ... the username is ALWAYS "Admin" ... the userid is useless ... then the password is the adminpassword.
Forum: Shoutcast Technical Support 28th January 2019, 22:31
Replies: 19
Views: 3,363
Posted By Tormy
Not clue on what is occurred, but it's now 2 days...

Not clue on what is occurred, but it's now 2 days that I get totally green messages, and sometimes a white ... no red any longer
Forum: Shoutcast For Business & Monetization 25th January 2019, 23:51
Replies: 10
Views: 1,872
Posted By Tormy
Shoutcast quit Radionomy? Are you ure? Since each...

Shoutcast quit Radionomy? Are you ure? Since each time I connect radionomy I find myself in shoutcast ...

Shoutcast quit Radionomy? Are you ure? Since each time I connect radionomy I find myself...
Forum: Shoutcast For Business & Monetization 25th January 2019, 23:50
Replies: 10
Views: 1,872
Posted By Tormy
Shoutcast quit Radionomy? Are you ure? Since each...

Shoutcast quit Radionomy? Are you ure? Since each time I connect radionomy I find myself in shoutcast ...
Forum: Shoutcast Technical Support 21st January 2019, 23:13
Replies: 19
Views: 3,363
Posted By Tormy
My tracks are from 3 to 6 minutes ... just songs...

My tracks are from 3 to 6 minutes ... just songs ... only broadcasting with speakers etc, they are about 1h long ... about I still get (sometimes yes, sometimes not) these YP errors
Forum: Shoutcast Technical Support 17th January 2019, 22:50
Replies: 13
Views: 7,222
Posted By Tormy
P.S. I'm under Win7 64bit

P.S. I'm under Win7 64bit
Forum: Shoutcast Technical Support 17th January 2019, 22:37
Replies: 13
Views: 7,222
Posted By Tormy
How did you get the Administration password...

How did you get the Administration password working?

on my conf I have (I write fake data)
adminpassword=mypasswordadmin
password=streamingpwd
userid=MyID


But when I click on "Server...
Forum: Shoutcast Technical Support 10th January 2019, 13:28
Replies: 19
Views: 3,363
Posted By Tormy
Always no answers ...

Always no answers ...
Forum: Shoutcast Technical Support 9th January 2019, 20:39
Replies: 19
Views: 3,363
Posted By Tormy
DNAS: Error with metrics

Win 7 64, DNAS 2.6.0.750
From today on I did get this error message.

I got news also another radio got the same from today.
Each time a new song start.
Is there any change in yp.shoutcast.com...
Forum: Winamp Technical Support 30th December 2018, 14:33
Replies: 6
Views: 2,598
Posted By Tormy
Well, I have this issue in Local ... I can't...

Well, I have this issue in Local ... I can't imagine streaming in internet ...
Behavior of DNAS is not acceptable in this way (2.6.0.750)
Forum: Shoutcast Technical Support 30th December 2018, 14:31
Replies: 14
Views: 7,481
Posted By Tormy
I have that problem even with MP3 ... and it's...

I have that problem even with MP3 ... and it's quite annoying.
I have to deploy that server, after I have tested, but till now, working in this way, it's not acceptable
Forum: Shoutcast Technical Support 30th December 2018, 14:23
Replies: 14
Views: 7,371
Posted By Tormy
I did get the same issue but not found any...

I did get the same issue but not found any solution.

What I did and it seems successful (with SAM), is do not send ANY script during encoding.
Thus, if you have activated ti: just untick the...
Forum: Shoutcast Technical Support 11th June 2018, 07:16
Replies: 1
Views: 705
Posted By Tormy
Up ?

Up ?
Forum: Shoutcast Technical Support 10th June 2018, 10:52
Replies: 1
Views: 705
Posted By Tormy
"Activation" field of my channel: disappeared

since yesterday, I noticed that into the SETTINGS, above tie INFORMATION field, the field ACTIVATION, that normally has all the required information to start to broadcast, is missing.

Thus I can't...
Showing results 1 to 17 of 17

 
Forum Jump