Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 56
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Janus
Forum: Winamp Bug Reports 26th January 2005, 08:24
Replies: 71
Views: 29,040
Posted By Janus
My bad... I didn't see it on the known bugs list...

My bad... I didn't see it on the known bugs list here in this forum, but I see that there are threads about it in Tech Support after digging around. Sorry. :(
Forum: Winamp Bug Reports 26th January 2005, 01:27
Replies: 71
Views: 29,040
Posted By Janus
M4A Tag Editor Bug

The tag editor that pops up when you view the info on a M4A file in winamp5 corrupts the file if you press the Update button.

Windows XP SP2
Athlon 64 Mobile, 1GB RAM, Radeon 9700 Mobility,...
Forum: Winamp Bug Reports 29th November 2004, 06:58
Replies: 81
Views: 92,961
Posted By Janus
Winamp 5.x ML crash bug

After having winamp open for more than about 10-15 minutes, opening the ML almost always crashes it. The crash is always in gen_ml.dll and I'm pretty sure it's always at the same offset, as well.
...
Forum: Winamp Bug Reports 26th November 2004, 02:50
Replies: 4
Views: 3,609
Posted By Janus
The input plugins shouldn't have to load an...

The input plugins shouldn't have to load an entire song just to read tag data. Reading tag data is an inherently different operation from playing a music file.

I know *why* it works this way,...
Forum: Winamp Bug Reports 23rd November 2004, 06:59
Replies: 4
Views: 3,609
Posted By Janus
Media library performance bug

If 'buffer full files from disk' is enabled in the Nullsoft Vorbis Decoder, the Media Library will take about a second to index EACH OGG FILE it has to scan. Which means that if you have a music...
Forum: Winamp Technical Support 17th April 2004, 00:53
Replies: 0
Views: 956
Posted By Janus
Winamp 5.x Media Library Crash

Every version of WA5 I've tried has this bug, but it seems to have gotten worse lately:

Every once and a while, the media library just randomly crashes. I get an access violation in gen_ml.dll....
Forum: Winamp3 Bug Reports 1st May 2003, 00:49
Replies: 42
Views: 25,525
Posted By Janus
It takes a long time for track information to be...

It takes a long time for track information to be loaded for files added to the playlist.

Ogg Vorbis files do not display any information when you pick 'view file info'.

Playlist editor...
Forum: Shoutcast Technical Support 17th March 2003, 19:59
Replies: 2
Views: 1,045
Posted By Janus
2 streams:: 24kbps mono 22k 56kbps mono 22k ...

2 streams::
24kbps mono 22k
56kbps mono 22k
Average cpu usage is 75%
No soundcard installed (using null output plugin)
Only other apps running are two dnases and winvnc server.
Forum: Shoutcast Technical Support 17th March 2003, 07:08
Replies: 2
Views: 1,045
Posted By Janus
Constant skipping

I have two shoutcast streams running off a P2-333 in my living room, and when I listen to them on my box in my room over my ethernet, they skip like crazy (small skips in the range of...
Forum: Winamp3 Bug Reports 29th December 2002, 00:45
Replies: 0
Views: 693
Posted By Janus
Save settings at shutdown

Settings WA3 usually saves when you exit (playlist for example) are not saved if you shut down your PC without exiting WA3 (for example, hit start->shut down->turn off computer)
Forum: Winamp3 Bug Reports 20th December 2002, 10:09
Replies: 0
Views: 673
Posted By Janus
Playlist winshade mode missing scale/transparency

The plus button is not visible in the playlist's winshade mode, and ctrl-right click does not open the scale/opacity menu like it does in other windows. This bug exists for me in #488, #491, and #493.
Forum: Winamp3 Bug Reports 20th December 2002, 10:08
Replies: 3
Views: 873
Posted By Janus
I had this problem too with a few file formats: ...

I had this problem too with a few file formats:
PNG, GIF, JPG, BMP, and some others. Not sure why, I fixed it manually with regedit.
Forum: NSIS Discussion 19th December 2002, 17:41
Replies: 3
Views: 1,254
Posted By Janus
Yeah, I just switched to using basic.nsi instead....

Yeah, I just switched to using basic.nsi instead. Thanks guys, b0 is even better than a7. :)
Forum: NSIS Discussion 19th December 2002, 09:01
Replies: 3
Views: 1,254
Posted By Janus
ModernUI doesn't work

I modified the example.nsi file for ModernUI, but now the headers and mouseover descriptions don't work. I get this when compiling:

I've checked over the NSI and it looks fine. For another thing,...
Forum: Winamp3 Wishlist 28th November 2002, 22:21
Replies: 1
Views: 653
Posted By Janus
CD Playlist

I love the CDROM playlists in #491, but it would be nice if you could right-click those playlists and get options related to your CD-ROM drive, instead of playlist options (since they aren't real...
Forum: Winamp3 Bug Reports 27th November 2002, 07:12
Replies: 6
Views: 1,460
Posted By Janus
Ctrl-Right Click no longer works in #491. Is...

Ctrl-Right Click no longer works in #491. Is there some other way to get the menu to change opacity?
Forum: Winamp3 Technical Support 27th November 2002, 07:09
Replies: 0
Views: 485
Posted By Janus
Cannot delete/rename files associated with WA3

Any files that are of a type associated with WA3 will randomly refuse to be deleted or renamed, after being viewed in explorer. Is it possible that this is a WA3 bug? (I.E. does WA3 install any shell...
Forum: Winamp3 Discussion 15th November 2002, 07:48
Replies: 179
Views: 32,542
Posted By Janus
I like how audio CD's get their own automatic...

I like how audio CD's get their own automatic playlist entries. Great feature.
Forum: Winamp3 Bug Reports 16th October 2002, 06:12
Replies: 3
Views: 1,356
Posted By Janus
The volume problem went away after I reinstalled...

The volume problem went away after I reinstalled WA3 from scratch. The balance still gets knocked to the left though, but only about 1-3% and it doesn't add up over time. Weird.
Forum: Winamp3 Technical Support 15th October 2002, 03:18
Replies: 9
Views: 1,500
Posted By Janus
You rock! Downloading now.

You rock! Downloading now.
Forum: Winamp3 Technical Support 14th October 2002, 18:19
Replies: 9
Views: 1,500
Posted By Janus
I can't confirm whether it does or not; it only...

I can't confirm whether it does or not; it only happens with large numbers of files.
Forum: Winamp3 Technical Support 14th October 2002, 05:45
Replies: 9
Views: 1,500
Posted By Janus
*bump* Should I switch back to WA2 until you...

*bump*
Should I switch back to WA2 until you guys can resolve my problems, or is there a fix for this coming up soon? I really can't stick with WA3 if I have to use the old DS output, it skips.
Forum: Winamp3 Technical Support 13th October 2002, 00:49
Replies: 9
Views: 1,500
Posted By Janus
It's empty, I trashed the WA3 folder twice and...

It's empty, I trashed the WA3 folder twice and reinstalled each time. :P

I've tried adding the files by themselves, adding a playlist, and adding files to the media library - same error each time....
Forum: Winamp3 Technical Support 13th October 2002, 00:41
Replies: 9
Views: 1,500
Posted By Janus
I trashed my whole WA3 setup and installed from...

I trashed my whole WA3 setup and installed from scratch without installing WA3update, and now the OGG problems are gone, but for some reason my playlists don't load right:
...
Forum: Winamp3 Technical Support 13th October 2002, 00:35
Replies: 9
Views: 1,500
Posted By Janus
WA3 ogg vorbis loader not working

http://fury.rpgsource.net/users/janus/files/assert_db.png

I've tried reinstalling WA3 over my old copy, and then I trashed the whole WA3 folder and installed fresh - both times, I get this error...
Showing results 1 to 25 of 56

 
Forum Jump