Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 149
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Serpher
Forum: Winamp Discussion 17th September 2018, 20:06
Replies: 85
Views: 21,153
Posted By Serpher
And apparently it is a backdoor. Wouldn't be...

And apparently it is a backdoor. Wouldn't be surprised.
https://www.virustotal.com/de/file/b6f94cfb373192c4c75417b31da1004261ba16adee772286826c785bd9706577/analysis/
Forum: Winamp Discussion 20th November 2013, 22:28
Replies: 469
Views: 1,225,291
Posted By Serpher
Wow, can't believe that this is over.... Thanks...

Wow, can't believe that this is over.... Thanks to dev team for the best player in existence!

Special thanks to Pawel (Polish translator) for the great translation and opportunity to help improve...
Forum: Winamp Technical Support 4th January 2012, 22:00
Replies: 10
Views: 10,417
Posted By Serpher
I've noticed that Winamp does not showing me kbps...

I've noticed that Winamp does not showing me kbps when playing mp3HD files with mp3HD plugin installed. Before version 5.5 it wasn't like that. Is it really an issue with Winamp? I don't know if...
Forum: Winamp Bug Reports 2nd August 2011, 21:00
Replies: 0
Views: 2,278
Posted By Serpher
mp3HD plugin issue in 5.6xx

After update from 5.581 mp3HD plugin's not working well. In fact is not working at all. Many clean installs of 5.581, the newest 5.621 both on Windows XP and Windows 7. Nothing. I don't know what...
Forum: Winamp Discussion 21st July 2011, 10:41
Replies: 123
Views: 286,527
Posted By Serpher
mp3HD VBR display

There's something wrong about this version and mp3HD songs. Winamp shows me only CBR of mp3HD track. It's like mp3HD plugin was never installed. I've reinstalled Winamp, mp3HD plugin and nothings...
Forum: Winamp Bug Reports 3rd August 2010, 15:00
Replies: 1
Views: 2,145
Posted By Serpher
Multiple instances and Modern Skin problem

In version 5.58, mostly after OS startup, Winamp can launch multiple instances if I'll click icon several times (even if "Allow multiple Winamp instances" is unchecked). With that theres a problem...
Forum: Winamp Discussion 3rd July 2010, 20:49
Replies: 118
Views: 136,196
Posted By Serpher
@DJ Egg I have something similar to evolution76...

@DJ Egg
I have something similar to evolution76 issue. In my case configuration window is just rolled up into top title bar and shows up in left down corner. Thats really weird...
Forum: Winamp Discussion 29th June 2010, 12:47
Replies: 118
Views: 136,196
Posted By Serpher
Analyzer Viz is still a little bit slow comparing...

Analyzer Viz is still a little bit slow comparing to 5.56 in default settings :weird:
Even on the fastest mode is not 100% fluid.
I know this is detail but still is...
Forum: Winamp Discussion 30th May 2010, 19:53
Replies: 268
Views: 209,441
Posted By Serpher
What are the changes in build 2943?

What are the changes in build 2943?
Forum: Winamp Wishlist 1st March 2010, 22:58
Replies: 0
Views: 1,284
Posted By Serpher
Winamp - Lock position on the screen

It sometimes happens, when I want to rewind the track and accidentally I grab Winamp windows instead of that scrollbar.
That option is possible?
Forum: Winamp Bug Reports 19th February 2010, 17:05
Replies: 12
Views: 5,357
Posted By Serpher
@MrSinatra In first post I wrote that one on...

@MrSinatra
In first post I wrote that one on the left is 5.56 and on the right is 5.57.
They both clean installed.

@PepeSoft
I don't want to repeat myself. 5.56 has more liquid spec vis than...
Forum: Winamp Bug Reports 18th February 2010, 22:42
Replies: 12
Views: 5,357
Posted By Serpher
OK, I've managed to record the same as previous...

OK, I've managed to record the same as previous but this time without that one second delay.

http://img203.yfrog.com/i/winamp2.mp4/
http://img203.imageshack.us/img203/3958/winamp2.mp4
(direct...
Forum: Winamp Bug Reports 18th February 2010, 10:29
Replies: 12
Views: 5,357
Posted By Serpher
@Koopa I showed this to couple my friends and...

@Koopa
I showed this to couple my friends and all said that there is a lag. They all have seen it.

@MrSinatra
Finally, someone who can see the difference.
The one on the left is 5.56 which was...
Forum: Winamp Discussion 17th February 2010, 23:23
Replies: 268
Views: 209,441
Posted By Serpher
Check this: ...

Check this:
http://forums.winamp.com/showthread.php?s=&postid=2632461#post2632461
Forum: Winamp Bug Reports 17th February 2010, 23:18
Replies: 12
Views: 5,357
Posted By Serpher
Not too old bug..

There and back again... A Spectrum Analyzer tale by me :P
Now this time I hope I'll prove that Spectrum Analyzer viz in Winamp 5.57 is slower than it was in 5.56. Check this out:
...
Forum: Winamp Discussion 15th February 2010, 08:24
Replies: 268
Views: 209,441
Posted By Serpher
For me windows was tellin' that "tataki.dll" file...

For me windows was tellin' that "tataki.dll" file was responsible for the crash, but now I've done clean install and all its normal. The weird thing is that the Sidecar previously was "wider", I mean...
Forum: Winamp Discussion 14th February 2010, 22:30
Replies: 268
Views: 209,441
Posted By Serpher
@DJ Egg Maybe I described that using wrong...

@DJ Egg
Maybe I described that using wrong words. Either way I don't know if it is from Essentials Pack or build into but it is what you saying.
Forum: Winamp Discussion 14th February 2010, 19:36
Replies: 268
Views: 209,441
Posted By Serpher
I've noticed a strange bug. In 5.572 Winamp...

I've noticed a strange bug.
In 5.572 Winamp version on Winamp Modern Skin try to grab and move to left that vertical bar on Playlist Editor but do not drop it, just hold. You should see something...
Forum: Winamp Discussion 25th January 2010, 14:14
Replies: 268
Views: 209,441
Posted By Serpher
No crash for me.

No crash for me.
Forum: Winamp Discussion 16th January 2010, 16:47
Replies: 268
Views: 209,441
Posted By Serpher
@Kn0tte #1 I've launched Winamp 5.57 on...

@Kn0tte

#1
I've launched Winamp 5.57 on different systems on PC as well as on notebook many times.

#2
It is in my signature - Winamp Modern. And - yes - on Bento skin SA is slow.

#3...
Forum: Winamp Discussion 16th January 2010, 11:08
Replies: 268
Views: 209,441
Posted By Serpher
@Pawel Thanks. @Kn0tte For me only the...

@Pawel
Thanks.

@Kn0tte
For me only the fastest setting for Analyzer Falloff Speed somehow removes that lag effect. On "Fast" is slow like a turtle. I'll try to clean install if that wont help...
Forum: Winamp Discussion 14th January 2010, 15:38
Replies: 268
Views: 209,441
Posted By Serpher
@DrO "(...) or maybe the compiler changes with...

@DrO
"(...) or maybe the compiler changes with 5.57x aren't liked on your machines"
Yeah only two of us...

I have resolution 1920x1080 @ 60Hz and I still can see that. Its something like ghost...
Forum: Winamp Discussion 14th January 2010, 13:02
Replies: 268
Views: 209,441
Posted By Serpher
@Koopa Then maybe me and Kn0tte we're possessed...

@Koopa
Then maybe me and Kn0tte we're possessed or with our PCs is something wrong o.o
I've tryed on Win 2000 and Seven all the same.
Forum: Winamp Discussion 13th January 2010, 15:10
Replies: 268
Views: 209,441
Posted By Serpher
Mine is 15ms (automatically set).

Mine is 15ms (automatically set).
Forum: Winamp Discussion 13th January 2010, 12:56
Replies: 268
Views: 209,441
Posted By Serpher
You can do that: Install 5.56 and 5.57, set the...

You can do that:
Install 5.56 and 5.57, set the same timer resolution, play the same song and observe spectrum analyzer (with the same speed (default - Fast)). Then I hope that you will see the...
Showing results 1 to 25 of 149

 
Forum Jump