Go Back   Winamp & Shoutcast Forums > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: sado
Forum: Shoutcast Technical Support 30th September 2004, 02:36
Replies: 265
Views: 183,032
Posted By sado
Well it reset all my port forwarding for some...

Well it reset all my port forwarding for some reason but still not working after i re-entered it. Anyone know where i can get the old firmware versions for Linksys routers?
Forum: Shoutcast Technical Support 29th September 2004, 22:05
Replies: 265
Views: 183,032
Posted By sado
well i did, checked both boxes for udp and tcp to...

well i did, checked both boxes for udp and tcp to .102. 8000-8001 ports.

Dunno why its not working
Forum: Shoutcast Technical Support 29th September 2004, 20:41
Replies: 265
Views: 183,032
Posted By sado
<09/29/04@16:41:30> [SHOUTcast] DNAS/win32 v1.9.4...

<09/29/04@16:41:30> [SHOUTcast] DNAS/win32 v1.9.4 (Mar 17 2004) starting up...
<09/29/04@16:41:30> [main] loaded config from C:\PROGRAM FILES\SHOUTCAST\SC_SERV.ini
<09/29/04@16:41:30> [main]...
Forum: Shoutcast Technical Support 29th September 2004, 19:25
Replies: 265
Views: 183,032
Posted By sado
yep

yep
Forum: Shoutcast Technical Support 29th September 2004, 19:09
Replies: 265
Views: 183,032
Posted By sado
yeah

yeah
Forum: Shoutcast Technical Support 29th September 2004, 19:06
Replies: 265
Views: 183,032
Posted By sado
Yeah win 98 PC is the server. I dont know what...

Yeah win 98 PC is the server. I dont know what ICS is but if you could explain how to find it i could. And network topography?

Its the 4 port BEFSR41 Linksys router, pretty much a simple network...
Forum: Shoutcast Technical Support 29th September 2004, 18:54
Replies: 265
Views: 183,032
Posted By sado
192.168.1.102

192.168.1.102
Forum: Shoutcast Technical Support 29th September 2004, 18:33
Replies: 265
Views: 183,032
Posted By sado
no one knows?

no one knows?
Forum: Shoutcast Technical Support 29th September 2004, 05:33
Replies: 265
Views: 183,032
Posted By sado
I am having the same problems as these guys were...

I am having the same problems as these guys were having, although i tried everything you guys said in the thread (literally tried for about 6 hours to get it to work).

For some reason when i goto...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump