View Single Post
Old 9th January 2011, 20:41   #49
BornKillaz
Senior Member
 
BornKillaz's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: My Place
Posts: 109
Quote:
Originally Posted by DrO View Post
cuddles71: having installed b40 over the top of b39 shouldn't have caused any differences unless i've managed to break something in the compile of it. which OS version of sc_trans are you using?

would you mind expanding on what you mean by that please.

as for the sc_trans issue, so you're passing the same path to b40 just by changing the sc_trans file? could you pm me the complete filepath so i can try it out on the CentOS vm i'm using to build sc_trans to see if i can reproduce the issue (though seems very strange as the only change to the config loading was to exit if there was no file or an invalid path passed and to have it support the 'include' option.

-daz
So, you've changed the way ShoutCast 2 server processes the stream, I really don't know what is it, but is different from the version I'm using. Example: place windows media player on an HTML page, streaming your station, and what it happens is that the browsers keeps loading the page, is like a never ending load.


Now about my issue: I'm using everything as before, same config, same paths, etc etc... All I did was stop the actual transcoder (version 2, build 39), rename it, upload this new sc_trans (version 2, build 40) and chmoded 755 as the old one; than I got that error at startup.

I'll send you the complete log in a minute.

Thank you in advance.

<?php echo str_rot13("FUBHGpnfg QANF Ehyrf!"); ?>
BornKillaz is offline