View Single Post
Old 4th October 2013, 10:58   #23
mnemo
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 9
Alright...

Winamp 5.65 - freshly installed
No Language Packs
Skin: Winamp Classic
Windows 7 64-Bit SP1, DE_DE
Intel i5-2600K 3.30 GHz, 4 GB RAM, Asus P8Z68-V S1155 Z68
GeForce GTX 560 Ti, Driver 320.49
Realtek HD, Driver 6.0.1.6251
DirectX 11?

There seems to be a problem with the metadata decoding in the Winamp MPEG Audio Decoder Plugin V4.100 (included with Winamp 5.65).

When listening to a specific stream the current title won't update for some tracks. The title also won't update when I stop/start the stream, Winamp just displays the stream name. Tests with XMplay and Foobar2000 show that they don't have this problem. When the title in Winamp is NOT displaying, starting the stream in either of these players will immediately show the title there, so everything is pointing at a bug in Winamp.

One of the track names this happens with is "Katy Perry - Roar" (yeah, yeah). Always when this plays, the title won't update in Winamp, it's very strange. A friend of mine working at the radio station has monitored the metadata in the stream and says that they have no problem on their end...

Stream URL is: http://httpmedia.radiobremen.de/bremenvier.m3u
Currently resolving to: http://gffstream.ic.llnwd.net/stream/gffstream_mp3_w49a

Stream info from Winamp:
Server: Limecast 2.0.1
Content-Type: audio/mpeg

Edit: The stream is playable outside of Germany.

If there is any debug mode or so that I can enable to provide more information, I'd be happy to help.

Thomas
mnemo is offline   Reply With Quote